Penn Badgley onthult of de buurvrouw in You Joe's moeder is

De acteur reageert op de fantheorie in een interview

You seizoen 2
You

Sinds seizoen 2 van You op Netflix is verschenen, raken we niet meer uitgepraat over Joe Goldberg's bezigheden. We deelden eerder al alle hints die je waarschijnlijk gemist hebt in de afleveringen van You. Er is zelfs al een theorie bedacht over wie de mysterieuze buurvrouw is in de allerlaatste aflevering van het seizoen. Penn Badgley, de acteur die de rol van Joe op zich heeft genomen, heeft iets te zeggen over die theorie, die inmiddels al een hoop aanhangers heeft.

Theorie buurvrouw You

Allereerst de theorie: in de laatste aflevering van seizoen 2 zien we hoe Joe en Love intrekken in een nieuw huis. Wanneer Joe door de achtertuin loopt, ziet hij door de schutting een vrouw die een boek leest. Het leek er in eerste instantie op dat onze favoriete fictieve moordenaar een nieuwe love interest op het oog heeft. Totdat fans opmerkten dat de mysterieuze vrouw maar één iemand kan zijn: Joe's moeder.

Penn Badgley over You

De theorie heeft de hoofdrolspeler van You inmiddels bereikt. Aan de website Bustle onthult Penn Badgley of de buurvrouw inderdaad de moeder van Joe is. "Ze is zeker niet zijn moeder," vertelt de acteur. "Dat kan ik jullie wel al vertellen."

Theorieën seizoen 3

Het lijkt erop dat de buurvrouw in kwestie tóch een nieuwe liefde gaat zijn. Of een andere oude bekende van Joe. Er zijn zelfs theorieën dat Beck nog leeft. Joe's moeder is het in ieder geval niet. Tenzij Penn Badgley net zo'n goede leugenaar is als zijn personage Joe...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder