You seizoen 3: de releasedatum, cast en trailer

We hoeven Joe niet lang te missen

Joe Goldberg van You
You

Een van de succesvolste Netflix-series du moment is You. We hebben al van twee seizoenen kunnen genieten van Penn Badgley in de rol van Joe Goldberg. De ogenschijnlijk onschuldige boekennerd blijkt in werkelijkheid een seriemoordenaar te zijn. Waar hij eerst geobsedeerd raakte door Beck, was in seizoen 2 Love zijn nieuwe love interest. Inmiddels is er een derde seizoen on the way. Hieronder alles wat we over You seizoen 3 weten onder elkaar.

Releasedatum You seizoen 3

Penn Badgley verklapte eerder per ongeluk dat er een derde seizoen van You komt, maar eigenlijk vermoedden we dat al lang. Inmiddels is het nieuws bevestigd door Netflix. Er is nog geen precieze verschijningsdatum bekend, maar we weten wel al dat seizoen 3 dit jaar nog op Netflix komt.

You seizoen 3

Waar Joe zich in het derde seizoen mee bezighoudt, moeten we nog even afwachten. De laatste aflevering van seizoen 2 geeft ons al wat hints. We zien hoe Joe met een zwangere Love intrekt in een typische rijk-gezin-in-een-rustige-buurtwoning. Daar heeft hij zijn pijlen gericht op een nieuwe 'you'. Fans denken de identiteit van de mysterieuze buurvrouw al te weten. Volgens hen is de vrouw met de hoed die in haar achtertuin een boek leest de moeder van Joe. Penn Badgley heeft dit vermoeden echter ontkracht.

Trailer

Er is nog geen trailer van You seizoen 3 verschenen.

Cast

Welke castleden er in het derde seizoen verschijnen, is nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen we in ieder geval Penn Badgley verwachten en is het waarschijnlijk dat Victoria Pedretti opnieuw in de rol van Love kruipt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder