You seizoen 3: de releasedatum, cast en trailer

Dit is alles wat we weten over je favo psycho killer

youseizoen 3 you
Beth Dubber/Netflix

Een van de succesvolste Netflix-series du moment is You. We hebben al twee seizoenen lang kunnen genieten van Penn Badgley in de rol van Joe Goldberg. De ogenschijnlijk onschuldige boekennerd blijkt in werkelijkheid een seriemoordenaar te zijn. Waar hij eerst geobsedeerd raakte door Beck, was in seizoen 2 Love zijn nieuwe love interest. Inmiddels is er een derde seizoen on the way: Netflix maakte eerder bekend dat de opnames voor You hervat zijn. Hieronder alles wat we over You seizoen 3 weten onder elkaar.

Releasedatum You seizoen 3

Penn Badgley verklapte eerder per ongeluk dat er een derde seizoen van You komt, maar eigenlijk vermoedden we dat al lang. Inmiddels is het nieuws bevestigd door Netflix. Eerst werd er gezegd dat het derde seizoen nog in 2020 zou komen, maar vanwege de coronacrisis zijn de opnames uitgesteld. Inmiddels is er iets meer bekend over de releasedatum: er gaan geruchten op Facebook rond dat You seizoen 3 in april 2021 verschijnt.

"We raden je aan om te allen tijde anderhalve meter afstand van Joe Goldberg te houden," is te lezen op het Twitter-account van de serie. Daarop volgt een aankondiging dat er momenteel aan het derde seizoen wordt gewerkt. Daarbij zien we een foto van Penn Badgley met een 'Hello You' mondmasker.

You seizoen 3

Waar Joe zich in het derde seizoen mee bezighoudt, moeten we nog even afwachten. De laatste aflevering van seizoen 2 geeft ons al wat hints. We zien hoe Joe met een zwangere Love intrekt in een typische rijk-gezin-in-een-rustige-buurtwoning. Daar heeft hij zijn pijlen gericht op een nieuwe 'you'. Fans denken de identiteit van de mysterieuze buurvrouw al te weten. Volgens hen is de vrouw met de hoed die in haar achtertuin een boek leest de moeder van Joe. Penn Badgley heeft dit vermoeden echter ontkracht.

Trailer

Er is nog geen trailer van You seizoen 3 verschenen.

Cast

We kunnen we in ieder geval Penn Badgley verwachten in het nieuwe seizoen en is het waarschijnlijk dat Victoria Pedretti opnieuw in de rol van Love kruipt, gezien waar het afgelopen seizoen is geëindigd. Daarnaast maakte Netflix bekend dat we nieuwe gezichten gaan zien in het derde seizoen. De twee nieuwe castleden zijn Shalita Grant en Travis VanWinkle. Grant speelt Sherry, die wordt omschreven als een 'momfluencer die heel nuchter lijkt maar eigenlijk een mean girl is die doet alsof ze Love in haar sociale kringen uitnodigt.' VanWinkle speelt Cary, iemand die bevriend raakt met Joe.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder