Alles wat we weten over Game of Thrones-prequel: House of the Dragon

Dit is alles wat we tot nu toe weten over de serie

Game of Thrones Daenerys en Jon
HBO

Het is geen geheim dat Game of Thrones-fans niet tevreden zijn met het einde van de populaire serie. Ze willen meer. Fans zijn zelfs een petitie begonnen voor een nieuw seizoen 8. Het laatste seizoen mag dan niet opnieuw worden gemaakt, er komt wel degelijk nieuw materiaal aan. De auteur van Game of Thrones onthulde vorig jaar dat HBO aan drie spin-offs werkt. Over één van die spin-offs weten we al meer. Het goede nieuws is dat de voorbereidingen van House of the Dragon in volle gang zijn. Het slechte nieuws is dat de serie pas in 2022 verschijnt.

House of the Dragon datum

Casey Bloys - HBO's directeur van programma's - vertelt aan Deadline dat ze gaan beginnen met het schrijven van het script. "Ik gok dat de serie ergens in 2022 verschijnt," voegt hij hieraan toe. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

House of the Dragon

De spin-off is gebaseerd op het boek Fire & Blood van de welbekende Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. De serie bevat in totaal tien afleveringen. Het verhaal vindt zo'n 300 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones plaats. De familie die we volgen is echter al te bekend: House Targaryen, de familie die bekend is omdat ze een band hebben met draken (kijk maar naar Daenerys Targaryen, 'Mother of Dragons').

"We kijken ernaar uit om de herkomst van House Targaryen en de vroege dagen van Westeros te ontdekken," zei Casey Bloys eerder over de prequel.

Game of Thrones prequel

Er zou eigenlijk nog een prequel van GoT on its way zijn. De serie - die waarschijnlijk The Long Night zou heten - had zelfs al een sterrencast. Onder anderen Naomi Watts (Gypsy), Miranda Richardson (Rita Pulpers in de Harry Potter-films) en Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts) waren gestrikt. Inmiddels is de spin-off helaas gecanceld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder