Wie Is De Mol? in tweets: kunnen Nathan, Rob en hun taxichauffeur een eigen serie krijgen?

Kijken we naar Wie Is De Mol? of een of andere komedieshow?

Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?

In de tweede aflevering van Wie Is De Mol? 2020 waren de opdrachten weer aardig pittig, en daardoor moesten de kandidaten zelfs geld inleveren. Desondanks kon de pret niet op tijdens deze aflevering, waarin de taxichauffeur van Nathan en Rob toch wel een glansrol vervulde. Twitteraars zijn fan en lijken het molloten bíjna te vergeten. Bijna ja, want hier en daar duiken toch nieuwe theorieën op.

Aflevering 2 Wie Is De Mol? in tweets

De aflevering begon met een (minder grappige) technische opdracht, waarvoor de kandidaten met meterslange kabels aan de haal gingen.

Je begrijpt: dat liep al snel in de soep (en in de knoop).

Goed, nieuwe rondes, nieuwe kansen. Voor de tweede opdracht moeten de kandidaten Chinese taxichauffeurs vertellen waar ze naartoe moeten. Moeilijk. Moeilijk. Vooral de taxichauffeur van Rob en Nathan verliest na enige tijd z'n geduld.

Ondertussen hebben de drie wel de grootste lol.

En Twitter ook.

Wie had gedacht dat ze elkaar ooit nog zouden gaan begrijpen. Maar eind goed al goed.

Alhoewel... Niet bij iedereen. Tina, die in haar eentje in de taxi zat, weet het restaurant waar Rik zit niet te vinden. In het volgende shot is ze er echter gewoon weer bij, en dat roept vragen op.

Tijdens de derde en laatste opdracht wordt er gemold, dat weten Twitteraars zeker.

Johan en Leonie hebben het niet helemaal onder controle in de – ironisch – controlekamer, en al snel leidt dat tot lollige vergelijkingen.

Al is niet iedereen daar blij mee...

Uiteindelijk is het Tina die het programma moet verlaten. Enne, dat is wel heel opvallend, merkt een Twitteraar op. Moeten we deze theorie onthouden?

De tweede aflevering van Wie Is De Mol? bekijk je hier terug.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol