Op deze datum verschijnt nieuwe film The Lion King op Disney+

Coming soon

The Lion King
The Lion King

Sinds de komst van Disney+ kunnen we genieten van bijna alle films en series die The Walt Disney Company geproduceerd heeft. Met de nadruk op bijna. Hoewel de nieuwste Disney-films ook al op de streamingdienst staan (denk aan de live-action versies van Aladdin en Dumbo), is er één nieuwe film die fans nog niet thuis kunnen bingen: The Lion King. Goed nieuws Disney-lovers, de nieuwe film over de Leeuwenkoning verschijnt binnenkort op de streamingdienst!

The Lion King op Disney+

Disney maakt bekend dat de live-action versie van The Lion King - die in 2019 in de bioscoop verscheen - vanaf zaterdag 22 februari op Disney+ verschijnt. Over een kleine maand kan iedereen die de kaskraker nog niet in de bioscoop heeft mogen bewonderen 'm eindelijk alsnog zien.

Als je de film wel al in de bioscoop zag, wordt je vast blij van de mogelijkheid om 'm nog eens te zien. The Lion King belandde niet voor niets in de top 10 van meest succesvolle films aller tijden.

Films en series op Disney+

Benieuwd wat er zoal op de streamingdienst staat? We hebben een handig overzicht van alle films en series op Disney+ voor je gemaakt. Disney onthult ook al een paar titels die we in de toekomst kunnen bingen. Één daarvan is een spin-off van Aladdin, met Prins Anders in de hoofdrol. Remember him? Hij is in de film de ietwat dommige prins van Skanland, die met prinses Jasmine wil trouwen maar daar niet in slaagt. Wanneer de nieuwe serie verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur