Temptation Island-verleider Jay brengt carnavalsnummer Slapen in 't café uit

Het is verrassend catchy

Verleider Jay van Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS

Je kunt me wakker maken voor twee dingen: een sappig realityprogramma en carnaval (oftewel de beste feestdag van Nederland - don't fight me on this). Stel je eens voor hoe blij verrast ik was toen bleek dat deze twee dingen gecombineerd zijn...

Ken je de Limburgse verleider Jay van Temptation Island VIPS nog? Hij brengt nu een carnavalsnummer uit.

Jay Temptation Island VIPS

Jay brengt het nummer Slapen in 't café uit onder zijn artiestennaam Tisjeboyjay. De ex-verleider was te zien in het eerste seizoen van Temptation Island VIPS. Hoewel hij niemand succesvol heeft weten te verleiden, bleek hij wel een komische toevoeging aan het realityprogramma.

Tisjeboyjay - Slapen in 't café

Jay is precies op tijd met zijn hit, want carnaval begint eind volgende maand écht. Vooral Limburg en Brabant staan 22 tot en met 25 februari op z'n kop. Aangezien Jay uit het Limburgse Sittard komt, had ik eigenlijk een liedje in het Limburgse dialect van de ex-verleider verwacht. Om het voor de rest van Nederland ook verstaanbaar te houden, heeft Jay echter voor een Snollebollekes-achtig nummer gekozen. En ik moet toegeven, dit lied blijft wel hangen. Heeft Tisjeboyjay hier een carnavalshit te pakken? Oordeel zelf:

Feest je er ieder jaar met Vastelaovend weer op los? Dit herkent iedereen die carnaval viert vast en zeker.

Advertentie - Lees hieronder verder