Netflix-serie I Am Not Okay With This wordt een mix tussen Stranger Things en Sex Education

Dit zijn de allereerste beelden van de serie

Social group, Sitting, Fun,
Netflix

Als je fan bent van Stranger Things en The End of the f***ing World, en je ook al bijna door de nieuwste afleveringen van en Sex Education heen bent, dan is er goed nieuws: Netflix komt namelijk met een nieuwe serie, die een perfecte mix is tussen deze drie hitseries.

Hier gaat 'I Am Not Okay With This' over

In de aankomende nieuwe Netflix Original-serie I Am Not Okay With This volg je het leven van Sydney, een tiener die de middelbare school probeert te overleven, zoals ieder ander. Thuis heeft ze echter een rouwende familie en worstelt met haar seksualiteit. Net als je denkt dat het een ‘normale’ high school-serie is, ontdekt Sydney dat ze een speciale gaven heeft: ze kan mensen vermoorden met haar gedachten. Yikes. Alles aan de serie belooft ontzettend binge-waardig te worden.

I Am Not Okay With This op Netflix

I Am Not Okay With This, is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Charles Forsman, die in 2017 uitkwam, die ook het boek schreef van The End Of The F***ing World.

In de hoofdrollen zien we onder meer Sophia Lillis (Beverly uit It) als Sydney én haar It-collega Wyatt Oleff – hij speelde Stanley in de horrorfilm. De regie van deze serie werd door Jonathan Entwistle (The End Of The F***ing World) en de productie ligt in de handen van Stranger Things-regisseur Shawn Levy. Dat belooft een mooie combi te worden.

Releasedatum I Am Not Okay With This

De serie zal vanaf woensdag 26 februari op de streamingdienst te zien zijn, maar hieronder zie je vast de eerste beelden. Kun je niet zolang wachten met een nieuwe serie? Klik dan hier, voor de meest recente nieuwe releases op Netflix.

I Am Not Okay With This
Netflix

I Am Not Okay With This
Netflix
I Am Not Okay With This
Netflix
I Am Not Okay With This
Netflix
I Am Not Okay With This
Netflix

I Am Not Okay With This
Netflix

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder