Er komt een nieuwe Mean Girls film aan

That's so fetch!

Er komt een nieuwe Mean Girls film
Mean Girls

De cult-klassieker uit 2004 Mean Girls komt terug naar je scherm. Volgens EW werkt actrice Tina Fey, die het scenario van Mean Girls schreef én in de film speelde, met Paramount Pictures aan een nieuwe film. De nieuwe Mean Girls-film zal geen vervolg zijn op het originele verhaal, maar een verfilming van de Mean Girls musical die in 2018 in première ging.

Nieuwe Mean Girls-film

Wat betekent dit voor de nieuwe film? Omdat deze gebaseerd is op de musical van het verhaal, wordt er gezongen en gedanst in de nieuwe verfilming. Een soort cross over tussen La La Land en de originele film. "Ik ben erg enthousiast dat Mean Girls weer terug komt naar het grote scherm," zegt Fey in een verklaring tegenover EW. "Het was ongelooflijk leuk om te zien hoeveel de film en de musical voor het publiek hebben betekend. Ik heb nu zestien jaar met deze personages doorgebracht. Ze zijn mijn Marvel Universum en ik ben er dol op."

Musical Mean Girls

De musical Mean Girls is een volledig hit sinds hij in première ging op Broadway in 2018. Tina Fey was de co-producent van de productie, met muziek van haar man Jeff Richmond en teksten van Nally Benjamin (van de populaire film Legally Blonde). De musical hield vrijwel hetzelfde verhaal met dezelfde personages aan, wat dus ook zal gelden voor de nieuwe film.

Performance, Entertainment, Performing arts, Event, Musical theatre, Fashion, Musical, Stage, Fun, Competition,
Courtesy Joan Marcus

Hoe zat dat ook alweer? Nieuwkomer Cady Heron (Lindsay Lohan) verhuist naar een buitenwijk van Chicago, waar ze naar de nieuwe school North Shore High gaat. Daar ontmoet ze The Plastics, bestaande uit Karen Smith (Amanda Seyfried), Gretchen Wieners (Lacey Chabert) en hun queen Regina George (Rachel McAdams). De film bracht vele epische one-liners - 'on wednesdays we always wear pink' - en iconische looks die so fetch zijn. "We zijn verheugd om deze iconische personages in muzikale vorm terug te brengen naar het grote scherm met ons ongelooflijke filmteam," zei Elizabeth Raposo, productiepresident van Paramount.

Pink, Blond, Fashion, Street fashion, Shorts, Event, Style,
Mean Girls

Mean Girls

Als je een fan bent van Mean Girls, dan weet je dat er al een tweede film werd uitgebracht in 2011. Deze film ontving echter slechte kritiek van kijkers en vooral van fans, omdat hij totaal niet in dezelfde stijl werd geproduceerd als het origineel. Deze film werd dan ook niet geproduceerd door Fey, die nu dus wel meewerkt aan de musical verfilming. Dat betekent dat je op dezelfde humor en stijl kunt rekenen die zo kenmerkend en iconisch is van de originele film uit 2004. De kans lijkt klein dat de originele cast zich gaat verzamelen voor de nieuwe film. Of de musical-sterren in de nieuwe film te zien zullen zijn is ook nog niet bekend. Om alvast in de stemming te komen van Cady Heron en haar nieuwe groep 'vriendinnen' The Plastics, kijk dan hier de trailer van de originele film. So Fetch!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder