Netflix-programma The Circle wordt je nieuwe favoriete reality-serie

Move over, Temptation Island

The Circle Seaburn als Rebecca
The Circle

Sinds de Nederlandse reality-programma's (terecht!) onder een vergrootglas liggen, is de toekomst van programma's als Temptation Island en Love Island onzeker. Wat we moeten doen nu onze reality-verslavingen van de buis gehaald zijn? Een nieuw reality-programma bingen, natuurlijk.

Nu kun je kiezen voor Temptation Island USA, die stiekem beter is dan de Nederlandse versie. Maar je kunt ook voor een nieuwe reality-serie gaan. Ken je The Circle al? Geloof mij maar, dit Amerikaanse programma wordt je nieuwe verslaving.

The Circle Netflix

The Circle verscheen voor het eerst in Groot-Brittannië, maar het eerste Amerikaanse seizoen staat nu op Netflix. In het programma zien we acht mensen die drie weken lang in hetzelfde appartementencomplex doorbrengen, maar elkaar nooit in het echt ontmoeten. Ze communiceren met de social media app The Circle. Ze kunnen hun eigen profiel creëren, foto's delen en met elkaar praten. Om de dag wordt er iemand naar huis gestemd door de populairste 'influencers'. Degene die het meeste geliked wordt, wint uiteindelijk 100.000 dollar.

The Circle deelnemers

Er is alleen één addertje onder het gras: er wordt gecatfished. Niet iedereen is zegt wie hij/zij is. En dat levert een hoop hilariteit op. We zien hoe een man genaamd Seaburn zich voordoet als zijn vriendin Rebecca en daarmee in lastige situaties terecht komt. Wanneer hij met de vrouwen probeert mee te praten over menstruatie, bijvoorbeeld. (FYI: Seaburn a.k.a. Rebecca is bovenstaande guy met de enorme teddybeer.) Een andere deelnemer neemt zijn moeder mee om hem stiekem advies te geven. Er is zelfs plek voor (virtuele én real life) romances. En er is uiteraard méér dan genoeg drama.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur