Programma-makers Expeditie Robinson maken hilarische fout in ondertiteling

Da's... knap kut

Expeditie Robinson Nederland vs België
Videoland

Gisteravond begon alweer een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson. In dit seizoen, dat in Nederland exclusief te zien is op Videoland, gaan Nederlanders en Belgen als vanouds de strijd met elkaar aan. De presentatie is dit keer in handen van Geraldine Kemper, die een half jaartje geleden nog als kandidate zat te verhongeren op het strand in de Filipijnen.

Expeditie Robinson: NL vs BE

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is één grote throwback. Expeditie Robinson begon ooit als serie met alleen onbekende Nederlanders en Vlamingen. Ook was er ooit een seizoen met bekende Nederlanders en bekende Vlamingen, waarna de serie overstapte op enkel BN'ers. Nu gaan we dus terug naar de roots van het programma.

Een kut bouwen

Toen gisteravond de eerste aflevering in première ging, viel kijkers meteen iets op: er was een fout gemaakt in de ondertiteling. Een hele grappige fout. Dat viel Twitterend Nederland ook op:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Expeditie Robinson: NL vs BE is elke donderdag vanaf 20.30 te zien op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder