Verraadt Rob Dekay zich als Mol door in beeld te verschijnen in Wie Is De Mol?

Als dit de Mol niet is, weet ik het ook niet meer

Wie Is de Mol? Rik van de Westelaken
Wie Is De Mol?

Het is maandag en dat betekent dat we het weer uitgebreid kunnen hebben over Wie Is De Mol?. Geloof mij maar, er is genoeg te bespreken. De derde aflevering van het favoriete programma van Nederlandse speurneuzen verscheen afgelopen zaterdag op de buis. Zoals altijd bespraken kijkers hun bevindingen op Twitter (lees Wie Is De Mol in tweets maar eens). Één Twitteraar heeft iets bijzonders ontdekt. Het lijkt erop dat hij DE aanwijzing heeft gevonden. Jawel, ik heb het over de ultieme aanwijzing die naar de Mol leidt. Zou de Mol nu al ontmaskerd zijn?! Ik ben in ieder geval overtuigd.

Wie Is De Mol aanwijzing

In Wie Is de Mol aflevering 3 komt er op een gegeven moment een scène waarin presentator Rik van de Westelaken de boel aan elkaar praat. Hij staat op een drukke straat, waar allerlei mensen op de achtergrond lopen. Omdat je gefocust bent op Rik, vallen de andere mensen niet zo op. Maar als je goed oplet, zie je in de verte nóg een bekende lopen: niemand minder dan Rob Dekay.

Rob is de Mol

Toegegeven, we zien Robs gezicht niet. Wat we wel zien, is een lang figuur met een korte spijkerbroek, lang geel shirt en een hoed op z'n bol. Precies de outfit die Rob tijdens het ontbijt met de kandidaten aanheeft. En zeg nu zelf: hoe veel mensen lopen er rond met een geel shirt en een hoed op, precies op het moment dat Riks scène wordt opgenomen? Exactly, case closed. Rob is de Mol. Kijk maar:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Mol

Het is een gewaagde Mollenstreek (die alleen door kijkers opgemerkt kan worden, de kandidaten kregen dit uiteraard niet mee). Maar we zagen een paar seizoenen geleden hoe Jan Versteegh iets soortgelijks deed als Mol. Sterker nog, hij liep voor de neus van de kandidaten op momenten dat ze alleen zouden zijn. Rob is dus niet de eerste Mol die hiding in plain sight als tactiek gebruikt...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol