OMG: Wordt Zac Efron de nieuwe Jack Sparrow?

Zac zou in gesprek zijn om de rol over te nemen in de nieuwe Pirates of the Caribbean

Zac Efron als Jack Sparrow
Glamour / Laura Gommans

De laatste Pirates of the Caribbean-film stamt uit 2017, maar als je Disney bent dan is het nooit vroeg genoeg voor een reboot of remake. Zac Efron zou in gesprek zijn om de iconische rol van Jack Sparrow van Johnny Depp over te nemen.

Verwacht: een nieuwe Pirates of the Caribbean

Eind vorig jaar werd bekend dat er daadwerkelijk een zesde Pirates of The Carribean-film komt, en er wordt gezegd dat hierin geen plek meer zou zijn voor Johnny Depp als Jack Sparrow. Scenarist Stuart Beattie lijkt dit te bevestigen tegen Daily Mail: "Het zijn mooie tijden geweest. Hij heeft het personage leven gegeven en nu is het de rol waar hij het meest bekend om staat. Het is voor hem én voor ons een mooi avontuur geweest."

Call me Zac Sparrow

Wie zou dan de rol van Jack Sparrow overnemen? In de wandelgangen wordt er gesproken over Zac Efron. We kunnen deze geruchten niet traceren naar een onomstootbare bron, maar how great would that be? We zien Zac best als een knappe, jonge Jack. Er zijn nog weinig details bekend over het nieuwe project van Disney, maar we vermoeden dat we een stap terug gaan in de tijd om bijvoorbeeld meer te leren over de origin story van Jack Sparrow.

Craig Mazin, die onder meer de HBO-serie Chernobyl schreef en werkte aan de Hangover-serie, zal samen met Pirates-veteraan Ted Elliott het verhaal voor de nieuwe film gaan schrijven. We zullen zien welke kant het op gaat, maar we zouden liegen als we zeiden dat we niet... benieuwd zijn naar Zac Sparrow.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder