Actrice Elise Schaap: 'Undercover seizoen 3 komt eraan'

Ze verklapt het nieuws per ongeluk bij Jinek

Elise Schaap en Frank Lammers in Undercover
Undercover

Na talloze succesvolle series en films geproduceerd te hebben, kwam Netflix vorig jaar met haar allereerste Nederlands-Vlaamse productie. De misdaadserie Undercover was een groot succes. Er is inmiddels een tweede seizoen in de maak (Rico Verhoeven heeft een rol te pakken) en daar blijkt het niet te stoppen. Elise Schaap (die haar personage Danielle Bouman op een geniale wijze portretteert) verklapt per ongeluk dat seizoen 3 eraan komt.

Undercover seizoen 3

Elise Schaap en Tom Waes (de Vlaamse acteur die Bob Lemmens speelt)waren te gast bij Jinek, zo meldt RTL Boulevard. Wanneer Eva Jinek de twee acteurs vraagt of er een derde seizoen onderweg is, reageert Tom geheimzinnig: "Misschien wel," lacht hij. Elise is daarentegen een stuk duidelijker en knikt bevestigend naar Eva. Wanneer ze beseft dat ze iets verklapt heeft dat nog niet met de buitenwereld gedeeld mocht worden, reageert ze grappend: "Oh, krijg ik nu straf? Er wordt nu druk gebeld denk ik.”

Undercover verhaal

Seizoen 1 van Undercover gaat over drugsbaas Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers), die samen met zijn vrouw Danielle (Elise Schaap) op een camping op de grens van Nederland en België woont. Hij heeft zichzelf opgewerkt tot één van de grootste XTC-producenten van de wereld. Totdat twee undercover agenten, gespeeld door Anna Drijver en Tom Waes, proberen zijn netwerk op te rollen en hem te ontmaskeren.

Undercover seizoen 2

Het tweede seizoen van de Netflix-serie krijgt een nieuwe insteek. Ferry Bouman zit inmiddels achter slot en grendel. Een jaar na de gebeurtenissen in seizoen 1 zien we hoe Kim en Bob een nieuwe undercoverklus hebben. Dit keer duiken ze niet in de criminele wereld van drugs, maar in de illegale wapenhandel. Toch is dit (gelukkig!) nog niet het laatste dat we van Ferry en Danielle Bouman hebben gezien. Netflix deelde eind 2019 een foto van Ferry Bouman met Rico Verhoeven, die de bodyguard van Bouman blijkt te spelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder