Deze nieuwe datingshow op Netflix is een mix tussen Married At First Sight en The Bachelor

Zou jij trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien?

Love is Blind op Netflix
Netflix

Kun jij je voorstellen dat je verliefd wordt op iemand die je nog nooit hebt gezien? In Love Is Blind, een nieuwe datingshow op Netflix, gaan mensen die uitdaging aan. Doet een beetje denken aan Married at First Sight, maar dan gecombineerd met sociaal experiment The Circle, waar Netflix ons vorige maand mee binnenhaalde. Iedereen op onze tijdlijn heeft het over het programma, de bizarre liefdesverklaringen (NA VIJF DAGEN!) en onvermijdelijke struggles.

Love is Blind op Netflix

In tien afleveringen zien we een groep singles die er klaar mee is om altijd op hun uiterlijk beoordeeld te worden (ondanks het feit dat ze stuk voor stuk aan de conventionele schoonheidsstandaarden voldoen, maar goed). Goed, ze gaan in afzonderlijke 'booths' met elkaar in gesprek, zonder dat ze elkaar kunnen zien. Met wie bouw je een band op, wie wil je beter leren kennen? Hoe snel kun je gevoelens ontwikkelen voor iemand die je nog nooit hebt gezien?

Als ze een echte connectie met iemand hebben opgebouwd, vindt er een huwelijksaanzoek (!) plaats. Pas dan mogen de twee elkaar in het echt ontmoeten en ontdekken of hun relatie ook buiten de booths standhoudt – én ze moeten meteen ook een bruiloft plannen. De eerste lading afleveringen staat al sinds 13 februari op Netflix, en de tweede lading is net online gekomen. De twee uur durende finale komt op 27 februari online. Fijn dat Netflix ons in bescherming probeert te nemen tegen ons eigen ongezonde binge-gedrag. We see you, we appreciate you. De presentatie van de show is in handen van Nick Lachey (ken je 'm nog?) en zijn vrouw Vanessa.

Bekijk de trailer van Love is Blind hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder