Familie Meiland verhuist terug naar Nederland

Au revoir.

People, Face, Photograph, Head, Standing, Fun, Child, Smile, Room, Photography,
www.instagram/martienmeiland

Er is goed nieuws en slecht nieuws rondom Chateau Meiland. Het goede nieuws: er staat een gloednieuw seizoen voor de deur en die begint sneller dan je denkt. Het slechte nieuws: de familie Meiland neemt afscheid van Frankrijk.

Familie Meiland keert terug naar Nederland

Op de Instagram-pagina van SBS6 kondigt de familie door middel van een video aan dat ze gaan verhuizen. “Hallo allemaal,” opent Martien Meiland de video. “We hebben zulk leuk nieuws, we gaan namelijk verhuizen. Niet hier in Frankrijk, we gaan terug naar Nederland,” vervolgt hij. Maxime Meiland vertelt dat ze het nieuwe seizoen van Chateau Meiland wel gaan afmaken, en dat alle gasten die al gereserveerd hebben - 2020 is al compleet volgeboekt - nog hartstikke welkom zijn. Erica Meiland vertelt dat ze nog helemaal niet klaar zijn met verbouwen en dat Chateau Marillaux ook nog niet is verkocht. Het populaire programma - dat de Gouden Televizier-Ring van 2019 won - gaat dus niet meteen van de buis. Sterker nog; seizoen drie is al sneller te zien dan je denkt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wanneer verschijnt Chateau Meiland seizoen 3?

Vanaf maandag 23 maart is het realityprogramma weer wekelijks op televisie te zien. In dit seizoen zullen de Meilandjes zich bezighouden met het opknappen van een ander huis dat op hun landgoed staat. Dat de familieleden geen twee linkerhanden hebben, is in de vorige seizoenen wel gebleken, maar nu moeten ze een verbouwing combineren met hun goedlopende chateau. Lees hier alles over het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Of de verhuizing naar Nederland het einde van de reality tv-carrière van de familie betekent, is nog niet bekend. Maar wat ons betreft kan de familie ook wijnen (wijnen, wijnen!) in ons eigen kikkerlandje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder