Boer Jaap heeft een nieuwe liefde gevonden, en dit is de gelukkige

Och wat gunnen we het 'm

Nieuwe liefde boer Jaap
KRO-NCRV, Linelle Deunk

Bloemenboer Jaap Vreeken, die in 2018 de harten van vele kijkers stal in Boer Zoekt Vrouw, lijkt nu dan toch echt de liefde te hebben gevonden. De boer is sinds enkele maanden samen met de Deense Helle. Dat laat hij weten op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Relatie boer Jaap

Aan het einde van het seizoen koos de bloemenboer voor deelnemer Marjan, maar die relatie hield helaas niet lang stand. Nu lijkt de oud-kandidaat van Boer Zoekt Vrouw tóch de liefde te hebben gevonden. Net voor kerst leerden de twee elkaar kennen. "Vlak voor de feestdagen kreeg ik een grote kerstkaart thuisgestuurd met een mooi verhaaltje erop en een telefoonnummer erbij. Het leek mij een leuke vrouw, dus ik besloot haar te bellen", vertelt Jaap.

Nieuwe liefde

De vonk sloeg sneller over dan verwacht, en de twee brachten zelfs al de feestdagen gedeeltelijk samen door. Toen Helle vorige maand voor een paar dagen naar Denemarken ging, miste Jaap haar zo erg dat-ie zeker wist: "Ik ben verliefd". "Ze is een mooie, lieve dame. Ze is praktisch, doortastend en neemt initiatief. Dat waardeer ik aan haar. Het voelt zo goed. Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten", aldus de boer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder