De finale van Wie Is De Mol? is live in Pathé bioscopen te zien

Je kunt de ontmaskering van de Mol op groot scherm volgen!

wie is de mol presentator rik van de westelaken
Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is momenteel nog in volle gang en we zijn nog druk aan het speculeren welke hints en aanwijzingen ons naar de Mol leiden. Maar de finale - mét de ontmaskering van de Mol - is in zicht. Op zaterdag 14 maart vindt de ontknoping plaats. Mocht je je televisiescherm liever willen ruilen voor een enorm wit doek, dan hebben we goed nieuws voor je. De finale van Wie Is De Mol? draait live in Pathé.

WIDM in de bioscoop

De laatste aflevering van WIDM 2020 is te zien in verschillende Pathé-bioscopen door het hele land. De finale draait op 14 maart 20:30 in de volgende steden: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Wie Is De Mol? in Pathé

De eerste tickets zijn vanaf 11 februari te verkrijgen. De early bird sale is alleen voor AVROTROS-leden. Ben je geen lid van de omroep, dan kun je vanaf 27 februari kaartjes kopen. De tickets zijn €6 per stuk en te krijgen via de website van Pathé.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol