De finale van Wie Is De Mol? is live in Pathé bioscopen te zien

Je kunt de ontmaskering van de Mol op groot scherm volgen!

Het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? is momenteel nog in volle gang en we zijn nog druk aan het speculeren welke hints en aanwijzingen ons naar de Mol leiden. Maar de finale - mét de ontmaskering van de Mol - is in zicht. Op zaterdag 24 oktober vindt de ontknoping plaats. Mocht je je televisiescherm liever willen ruilen voor een enorm wit doek, dan hebben we goed nieuws voor je. De finale van Wie Is De Mol? draait live in Pathé en Euroscoop.

WIDM in de bioscoop

De laatste aflevering van WIDM 2020 is te zien in verschillende Pathé- en Euroscoop bioscopen door het hele land. De finale draait op 24 oktober 20:30 in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Wie Is De Mol? bij Pathé

De eerste tickets zijn vanaf vandaag te verkrijgen. De tickets zijn €6 per stuk en te krijgen via de website van Pathé. De Pathé- en Euroscoop bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal. Uiteraard zullen alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen worden gewaarborgd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol