Sex Education seizoen 3: alles wat we weten over het nieuwe seizoen

Gaan we Maeve en Otis eindelijk samen zien? We need this, Netfix

Vrij snel na het uitkomen van het tweede seizoen, maakte Netflix bekend dat we nóg een seizoen van Sex Education mogen verwachten. De officiële releasedatum van seizoen 3 was al bekend, maar is inmiddels uitgesteld vanwege het coronavirus. Lees hier alvast alles over het nieuwe seizoen.

Sex Education seizoen 3

Destijds werd de in de aankondiging van het derde seizoen al een tipje van de sluier opgelicht door middel van een video van Principal Groff (Alistair Petrie). Hij wandelt door een gang met portretten van de personages uit de serie, waar hij even stilstaat bij de avonturen van de studenten van Moordale High.

Cast seizoen 3

Principal Groff loopt langs schilderijen van alle hoofdpersonen: Maeve Wiley (Emma Mackey) zit netjes met een stapel boeken op schoot, Otis Milburn (Asa Butterfield) houdt een berg aubergines in zijn armen, terwijl Adam Groff (Connor Swindells) zijn hond op schoot heeft. Eric Effiong (Ncuti Gatwa) plukt bloemblaadjes van een madeliefje: "He loves me, he loves me not..."

Verder loopt hij langs portretten van Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds), Aimee (Aimee Lou Wood), Jackson (Kedar Williams-Stirling), en de moeder van Otis. Dr. Jean Milburn (Gillian Anderson) poseert met een schilderij van granaatappelen: "Een symbool van vruchtbaarheid," aldus Groff.

Als pièce de resistance hebben we een schilderij van Eric en Adam samen. Groff stopt: "Eric en Adam. Ik vraag me af wat er toekomst zal brengen voor deze twee engeltjes. Dat zul je maar moeten zien in seizoen drie, nietwaar?" Vervolgens komt de aankondiging "Sex Education Season 3 is coming" in beeld. Can't wait!

Wanneer komt Sex Education seizoen 3?

Netflix maakte eerder bekend dat het nieuwe seizoen op 17 januari 2021 op de streamingdienst zou verschijnen. Inmiddels weten we dat de releasedatum verschoven is, nadat de opnames tijdelijk moesten stoppen vanwege de coronacrisis. Wanneer Sex Education seizoen 3 precies verschijnt, is nog niet bekend. Het filmen van de serie begon vijf maanden later dan gepland. Grote kans dat de releasedatum dus in juni 2021 valt.

Nog even lekker terugblikken op seizoen twee? We schreven over alle sekslessen die we van Sex Education leerden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur