NikkieTutorials haalt uit naar The Ellen DeGeneres Show: "Het was kil en afstandelijk"

"Ze zei vooraf niet eens hallo"

nikkietutorials voor glamour
Klaas Jan Kliphuis

Gisteren werd bekend dat NikkieTutorials dit jaar de online host van het Eurovisie Songfestival wordt. Om hierover te vertellen, verscheen de make-up artist gisteravond bij De Wereld Draait Door. Hier vertelde ze niet alleen over het Songfestival, maar ook over haar interview met Ellen DeGeneres. Wat blijkt? Nikkie de Jager heeft weinig goeds te zeggen over hoe het er backstage aan toe gaat bij de Amerikaanse talkshow.

NikkieTutorials over Ellen DeGeneres

Vorige maand maakte NikkieTutorials in een emotionele video bekend transgender te zijn. Even later was Nikkie te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres, om over haar coming-out te praten. Wanneer Matthijs van Nieuwkerk naar haar ervaring bij The Ellen DeGeneres Show vraagt, lacht de YouTuber betekenisvol. "Nou... laat ik zeggen dat er een groot verschil is tussen De Wereld Draait Door en Ellen," begint ze. "En dan geef ik jullie het positieve handje. Het is heel leuk dat jij vooraf wél hallo komt zeggen," richt Nikkie zich tot Matthijs. "Wat ik heb meegemaakt hier en bij andere landen, is dat het gewoon een compleet andere wereld is. Het zit íets anders in elkaar."

Nikkie de Jager over The Ellen DeGeneres Show

Matthijs vraagt of het in andere landen afstandelijker en killer is. "Een tikje," zegt ze, duidelijk makend dat dat een understatement is. Ze kijken samen het fragment van The Ellen DeGeneres Show terug, waar Nikkie Ellen bedankt dat ze te gast mocht zijn in de talkshow. "Ik blijf wel bij mijn woorden hoor," aldus NikkieTutorials. "Het feit dat ik zo'n groot podium mocht betreden, is de grootste eer, laat ik dat voorop stellen. Maar het is gewoon een andere wereld."

Bekijk de aflevering van De Wereld Draait Door terug op de website van BNNVARA.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder