Hoe is het nu met Honey Boo Boo en Mama June?

Honey Boo Boo is inmiddels 14 jaar oud

Honey Boo Boo en Mama June
Noel VasquezGetty Images

Eén van de eerste reality-programma's die écht viral ging was Toddlers & Tiaras. Tussen alle perfecte prinsesjes was daar ineens de luidruchtige zes-jarige Alana Thompson (aka Honey Boo Boo) en haar... Opvallende moeder Mama June. June sleepte haar dochter het hele land door om mee te doen aan jeugd-missverkiezingen. Met haar larger-than-life persoonlijkheid en hilarische uitspraken wist Alana – naast wat trofeeën en kroontjes – vooral een hoop harten te winnen. Maar hoe is het anno 2020 met Honey Boo Boo en Mama June?

Honey Boo Boo gif
TLC

Na Toddlers & Tiaras

Na hun deelname aan Toddlers & Tiaras kreeg de familie Shannon (geheel terecht) hun eigen reality-serie Here Comes Honey Boo Boo. Hierin kregen we een kijkje in de thuissituatie van Mama June, haar (inmiddels ex-)man Mike "Sugar Bear" Thompson, en June's vier kinderen van verschillende vaders. In een spin-off van de spin-off, Mama June: From Not To Hot, kreeg June een drastische make-over. Ze raakte meer dan 40 kilo kwijt met behulp van een personal trainer en een maagband.

Honey Boo Boo en Mama June 
Honey Boo Boo en Mama June in 2018
GothamGetty Images

Hoe gaat het nu met Honey Boo Boo?

Inmiddels is Alana veertien jaar oud, en werkt ze nog steeds aan de reality-serie From Not to Hot. Ze heeft meer dan een half miljoen volgers op Instagram, waar ze onder andere reclame maakt voor die FabFitFun-boxen waar je werkelijk elke Amerikaanse influencer mee ziet. Ze woont bij haar oudere zus Lauryn "Pumpkin" Shannon (20), afgebeeld op de tweede foto.

Hoe gaat het nu met Mama June?

Alana heeft ze naar verluidt geen contact met haar moeder. Met Mama June gaat het namelijk niet top. Zij en haar vriend Geno Doak (een bekende van de politie) werden afgelopen jaar gearresteerd, onder meer voor het bezit van crack.

Desondanks komt er – zo wijst de bovenstaande trailer uit – een nieuw seizoen van Mama June: From Not to Hot. Het aparte aan het aankomende seizoen is dat June er geen rooie cent voor betaald krijgt: effectief zal zij niet te zien zijn in de realityserie, behalve op beelden uit de rechtbank en ander bestaand beeldmateriaal. Het seizoen zal zich richten op June's aanvaring met justitie, en de uitwerking die dat op haar gezin heeft gehad. We horen vooral het verhaal van Honey Boo Boo en Pumpkin. Alana liet eerder weten ook niet zo goed om te gaan met haar vader, Sugar Bear. We hopen oprecht dat het snel beter gaat met iedereen in de familie!

Advertentie - Lees hieronder verder