Disney's live action-film Aladdin krijgt een vervolg

De eerste reboot was een groot succes

Premiere Of Disney's "Aladdin" - Red Carpet
Kevin WinterGetty Images

Na het grote succes van de eerste reboot van de film Aladdin, die vorig jaar in mei uit kwam in de bioscoop, werkt Disney aan een vervolg van de topper. De live action-film bracht wereldwijd meer dan één miljard dollar, omgerekend zo'n 900 miljoen euro, en behoort daarbij tot een van de grootste successen van Disney.

Vervolg live action-film

Disney heeft voor de nieuwste live action-film andere scriptschrijvers aan de haak geslagen dan die hebben geholpen met het eerste deel. Schrijvers John Gatins, bekend van de films Norbit, Real Steel en Flight, en Andrea Berloff, bekend van de films World Trade Center, Straight Outta Compton en Blood Father, gaan deze taak op zich nemen.

Het grote verschil met het eerste deel is dat deze film waarschijnlijk geen vervolg zal zijn op de tweede animatiefilm van Aladdin die in de jaren '90 uit kwam, maar een nieuwe plot krijgt in het verhaal. Volgens bronnen willen ze een geheel nieuw verhaal gaan maken om het een twist te geven.

Vroeg stadium

Omdat het allemaal nog heel pril is, is er verder nog niet veel duidelijk over de cast, crew en releasedatum. Er moet natuurlijk eerst een script zijn voordat ze de volgende stappen kunnen gaan nemen. Wij hopen in ieder geval wel op de terugkomst van Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine), Will Smits (Genie) en natuurlijk onze Nederlandse ster Marwan Kenzari (Jafar). De film zal net als het eerste deel ook in de bioscoop te zien zijn.

Disney+

Recent werd ook duidelijk dat Aladdin een spin-off krijgt op Disney+, met in de hoofdrol Billy Magnussen die de rol van prins Anders speelt. Mocht je de eerste live action-film van Aladdin nog niet hebben gezien, kun je deze op Disney+ streamen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder