RTL maakt de mannelijke verleiders van Temptation Island 2020 bekend

Ontmoet de Nederlandse en Vlaamse mannen

De verleiders van Temptation Island 2020
Temptation Island / RTL

Temptation Island 2020 gaat bijna van start. De koppels zijn inmiddels al bekendgemaakt. Benieuwd welke single mannen er dit keer alles aan doen om de bezette vrouwen voor zich te winnen? Dit zijn de verleiders die op bovenstaande groepsfoto te zien zijn, van links naar rechts:

Christophe (23)

Christophe wordt ook wel 'Tarzan' of 'Thor' genoemd en dat snappen we wel: hij gaat zijn lange, blonde haren in de strijd gooien om de vrouwen te verleiden. De Vlaming doet aan yoga en aan salsa dansen en werkt in de koeltechniek.

Grigor (28)

Wat outfits betreft zit het wel goed bij Grigor. De 28-jarige Vlaming is fashion stylist en is niet vies van een opvallende outfit. Zijn tactiek: "De beste vriend worden van de dames en ze troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden."

Efrain (22)

Voor de Nederlandse Efrain is naar eigen zeggen "een dag geen nummer kunnen scoren een dag niet geleefd." Hij werkt als manager in een sportwinkel, maar gaat in het realityprogramma aan de slag om de vrouwen te verleiden met zijn smooth praatjes.

Bas (25)

Bas komt uit Hellevoetsluis en is procesoperator bij Shell. De Nederlander is een gevalletje 'stille wateren hebben diepe gronden'. Hij komt rustig over, maar blijkt "een groot gevaar" voor de vrouwen.

Sam (23)

Vlaming Sam heeft als 'car wrapper' een eigen bedrijf. Hij wordt beschreven als "de sfeermaker op elk feestje." En hij blijkt ook nog eens soepel in de heupen te zijn. We zijn benieuwd!

Matthieu (22)

De 22-jarige Matthieu werkt als havenarbeider in Oostende. Hij is van plan de vrouwen te verleiden met zijn flauwe grappen, witte glimlach en afgetrainde lichaam.

Joris (23)

Joris is "een grote man met een klein hartje." De 23-jarige komt uit het Limburgse Blerick en doet momenteel een sportopleiding. Hij wil aan Nederland bewijzen dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. Eens kijken of hem dat lukt!

Daan (25)

De 25-jarige Daan komt uit Eindhoven. Hij is topsporter, wat hem een betere verleider zou maken: hij blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil. "Hoe onbereikbaarder, hoe beter," aldus de doorzetter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder