Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe Videoland-seizoen van Temptation Island

Het programma gaat het dit keer anders aanpakken

Koppels Temptation Island 2019
Temptation Island / RTL

RTL, bedankt voor het luisteren naar mijn pleidooi over waarom Temptation Island USA beter is dan de Nederlandse versie. Er is een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island aangekondigd en de makers pakken het deze keer anders aan. Je kunt je nu aanmelden als verleider of als koppel.

Nieuw seizoen Temptation Island

Het officiële Instagramaccount van Temptation Island deelt een promotievideo van een gloednieuw seizoen. Nadat het realityprogramma tijdelijk is opgeschort, beseffen de makers duidelijk dat er iets moet veranderen. Het nieuwe Videoland-seizoen gaat net iets meer lijken op de Amerikaanse Temptation Island, die meer gericht is op zelfontplooiing en minder op 'vreemdgaan, vreemdgaan, vreemdgaan'.

Aanmelden Temptation Island

"Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels die op zoek willen gaan naar antwoorden," horen we in de video."Is jouw partner de ware, of is er toch iemand die beter bij je past? Op een tropisch eiland krijgen jullie de kans te daten met vrijgezellen. Schrijf je in en wie weet vinden jullie de antwoorden op al jullie relatievragen."

Mocht je mee willen doen aan de ultieme relatietest - als verleider óf als koppel - dan kun je je opgeven via de website van RTL.

Temptation Island 2020

Voor de Videoland-versie verschijnt, komt er eerst nog een gloednieuw seizoen op de buis. Op Glamour.nl lees je alles over Temptation Island 2020: de koppels, verleiders, trailers en releasedatum. Benieuwd welke mannen deze keer alles op alles zetten om de bezette vrouwen voor zich te winnen? Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2020.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur