Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe Videoland-seizoen van Temptation Island

Het programma gaat het dit keer anders aanpakken

Temptation Island
Temptation Island

RTL, bedankt voor het luisteren naar mijn pleidooi over waarom Temptation Island USA beter is dan de Nederlandse versie. Er is een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island aangekondigd en de makers pakken het deze keer anders aan. Je kunt je nu aanmelden als verleider of als koppel.

Nieuw seizoen Temptation Island

Het officiële Instagramaccount van Temptation Island deelt een promotievideo van een gloednieuw seizoen. Nadat het realityprogramma tijdelijk is opgeschort, beseffen de makers duidelijk dat er iets moet veranderen. Het nieuwe Videoland-seizoen gaat net iets meer lijken op de Amerikaanse Temptation Island, die meer gericht is op zelfontplooiing en minder op 'vreemdgaan, vreemdgaan, vreemdgaan'.

Artikel gaat onder de video verder.

Zien: Truth or Dare met oud-verleiders Joshua en Tomas

Aanmelden Temptation Island single

"Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie vrijgezellen op zoek naar liefde," klinkt het in een recente Instagram-video van Videoland. "Ben jij single en klaar voor een nieuwe relatie? Schrijf je dan nu in en wie weet vind jij de ware..."

Aanmelden Temptation Island koppel

Eenzelfde video verscheen voor potentiële koppels: "Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels die op zoek willen gaan naar antwoorden. Is jouw partner de ware, of is er toch iemand die beter bij je past? Op een tropisch eiland krijgen jullie de kans te daten met vrijgezellen. Schrijf je in en wie weet vinden jullie de antwoorden op al jullie relatievragen."

Mocht je mee willen doen aan de ultieme relatietest - als verleider óf als koppel - dan kun je je opgeven via de website van RTL.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island 2020

Voor de Videoland-versie verschijnt, kunnen we eerst nog genieten van het huidige seizoen. Op Glamour.nl lees je alles over Temptation Island 2020: van de schlager-hits van Melissa tot de leukste Temptation Island tweets.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder