Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2020

Deze acht vrouwen gooien dit seizoen al hun charmes in de strijd

Verleidsters Temptation Island 2020
Temptation Island / RTL

Het is bijna zover: Temptation Island 2020 begint op woensdag 26 februari. We ontmoetten afgelopen maandag al de verleiders van Temptation Island. Inmiddels heeft RTL ook bekendgemaakt welke vrouwen hun charmes in de strijd gaan gooien. Dit zijn de verleidsters van dit seizoen, op de foto van links naar rechts te zien:

Eline (24)

Eline komt uit Zwolle en werkt bij een verlichtingsbedrijf. Ze komt misschien lief over, maar is zeker niet bang om een man te versieren. "Hoezo zouden vrouwen niet op een man kunnen afstappen? We leven in 2019," zei ze vorig jaar nog.

Cheyenne (22)

De Vlaamse Cheyenne werkt als kapster. Ze is van plan de mannen te verleiden met haar dansmoves. Reken maar dat er drama gaat komen, want Cheyenne zegt precies waar het op staat en is niet op haar mondje gevallen.

Amber (22)

Amber komt uit Vlaanderen en beschrijft zichzelf als 'one of the guys'. Ze praat graag over haar zelf getunede BMW en werkt als Sales Advisor bij H&M.

Romee (21)

De Brabantse Romee (uit Oss) heeft geen zin in liefde. "Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen," zo is te lezen in haar beschrijving. De 21-jarige wacht niet tot een man op háár afstapt, dat doet ze lekker zelf.

Zien: Temptation Island's Ken en zijn broer doen Glamours Family Quiz

Mambo (25)

De Vlaamse Mambo (nummer 5 in dit rijtje; toeval?) werkt als receptioniste en Gogo danseres. Op Temptation Island zet ze haar dansmoves in om de mannen om haar vinger te winden.

Nikki (26)

De Nederlandse Nikki ziet het verleiden als een spel. "Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging." Ze werkt als gastvrouw bij orchideeënkwekerij en wil tijdens het realityprogramma bewijzen dat iedere man uiteindelijk ontrouw is.

Kunza (23)

Kunza komt uit Vlaanderen en studeert orthopedagogie. Haar motivatie achter haar deelname is duidelijk: in haar laatste relatie (die 4,5 jaar duurde) werd ze vijf keer bedrogen.

Felicia (21)

De Amsterdamse Felicia heeft een eigen kledingwebshop en werkt als receptioniste in een advocatenkantoor. Ze wordt beschreven als iemand die "van alle mannelijke aandacht" houdt en graag "de hoofden van mannen op hol brengt." Wij zijn benieuwd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder