Nieuwe Netflix-film Don't Look Up met Jennifer Lawrence is in de maak

Dit kun je verwachten van de komedie

Jennifer Lawrence tijdens Oscars 2020
Christopher PolkGetty Images

Jennifer Lawrence heeft al behoorlijk wat kaskrakers op haar acteer-CV staan. Na haar recente rollen in X-Men: Dark Phoenix, Red Sparrow en Mother! is de actrice binnenkort in een nieuwe film te zien. Ze speelt de hoofdrol in de Netflix Original Don't Look Up.

Jennifer Lawrence Netflix-film

The Hollywood Reporter meldt dat Jennifer Lawrence te zien is een nieuwe komedie van Netflix. De film wordt geregisseerd door Adam McKay, die ook gewerkt heeft aan The Big Short en Hustlers. De opnames beginnen in april. Netflix zou de film dit jaar nog online willen zetten.

Don't Look Up film Netflix

De komedie Don't Look Up gaat over twee wetenschappers die erachter komen dat de aarde binnen een half jaar door een meteoriet getroffen zal worden. Ze proberen de wereld te waarschuwen voor het te laat is, maar worden niet serieus genomen.

De tekst gaat verder onder de video.

Zien: celebrities die starstruck zijn door andere celebs (dat gezicht van J.Law!)

Netflix-film met Jennifer Lawrence

Adam McKay vertelt in een statement "heel blij" te zijn om te mogen werken met Jennifer Lawrence. "Zij is wat mensen in de zeventiende eeuw 'een dynamite talent' noemden. En het feit dat Netflix deze film als een wereldwijde komedie ziet, legt de lat hoog voor mij en mijn team op een spannende en motiverende manier."

Jennifer Lawrence

De 29-jarige actrice is vooral bekend van haar rol in The Hunger Games. Een paar maanden geleden is Jennifer Lawrence getrouwd met Cooke Maroney. Alleen al om de gastenlijst was dat een bruiloft voor in de boeken: onder anderen actrices Sienna Miller, Emma Stone en Cameron Diaz, comédienne Amy Schumer, realityster Kris Jenner en zangeres Adele waren aanwezig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder