Priyanka Chopra scoort de hoofdrol in film Ma Anand Sheela

Er komt een film over de cult uit Wild Wild Country

Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle, Skin, Lip, Beauty, Nose, Chin, Cheek,
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Priyanka Chopra (37) heeft de hoofdrol gescoord in de nieuwe film Ma Anand Sheela. Deze film gaat over de veelbesproken rechterhand van Bhagwan Sri Rajneesh, die religieuze leider die in de jaren 70 voor veel opschudding zorgde.

Ma Anand Sheela

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat over de Indiase Ma Anand Sheela, die op haar zeventiende aan het werk ging als de persoonlijke secretaresse van Bhagwan Sri Rajneesh en zijn volgeling werd. Bhagwan stuurde Sheela in het einde van de jaren '70 naar Amerika, zodat ze daar kon gaan studeren aan de universiteit. Natuurlijk ging het Bhagwan niet alleen om deze reden, want zijn uiteindelijke doel was om een stuk land te vinden in Amerika, waar zijn utopische community Rajneeshpuram zich kon settelen. Na een tijdje verhuisden Bhagwan en honderden volgelingen vanuit India naar Wasco County, in de Amerikaanse staat Oregon, om hier een ontmoetingsplaats te stichten.

Netflix-documentaire Wild Wild Country

Misschien dat je het verhaal al een beetje herkent. In 2018 is er een documentaire op Netflix verschenen waar het verloop van het verdere leven van Sheela duidelijker wordt. De film waar Priyanka Chopra de hoofdrol in speelt, wordt door de concurrent Amazon Studios gemaakt. Barry Levinson, bekend van onder andere Rain Man (1988) (waar hij een Oscar voor heeft gewonnen) is de regisseur van Ma Anand Sheela.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra is een Indiase actrice en zangeres, die je kan herkennen van de films Baywatch (2017), Isn't It Romantic (2019), The Sky Is Pink (2019) en van de thriller serie Quantico. Priyanka is in december 2018 getrouwd met Nick Jonas, bekend van de Jonas Brothers. In 2019 maakten de Jonas Brother een comeback.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder