Het gaat nu écht gebeuren: volledige cast komt samen voor Friends-reünie

Dit is wat we weten

Friends reünie
NBCGetty Images

Al enige tijd hing het in de lucht, maar nu is het ook écht bevestigd: Phoebe, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Ross komen na ruim vijftien jaar weer samen voor een heuse Friends-reünie. De hoofdpersonen van de populaire sitcom verschijnen in mei in een speciale reünie-show op de nieuwe streamingdienst van de Amerikaanse zender HBO.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Friends-reünie

Over de inhoud van het programma is nog niks bekendgemaakt, maar het zou in ieder geval niet over een nieuwe aflevering van de serie gaan. Zo wordt de special naar verluidt gemaakt zonder script.

Ook is het nog niet bekend of en wanneer de Friends-reünie te zien zal zijn in Nederland. De uitzendrechten van HBO-titels zijn in handen van VodafoneZiggo, maar het is te betwijfelen of de special ook meteen in mei op de Nederlandse buis te zien zal zijn.

Tien jaar lang, tussen 1994 en 2004, waren de zes vrienden te zien in de populaire serie. Lisa Kudrow in de rol van Phoebe, Jennifer Aniston als Rachel, Courteney Cox als Monica, Matt LeBlanc in rol van Joey, Matthew Perry als Chandler en David Schwimmer als Ross. In totaal maakten ze 236 afleveringen.

Hints

Eerder hintte Jennifer Anniston al op een reünie met haar medespelers. Zo liet ze bij Ellen DeGeneres weten dat ze met z'n allen aan "een speciaal project" werkten. Ook Matthew Perry bracht fans het hoofd op hol met een mysterieuze tweet. Zo schreef hij op 5 februari: "Big news coming". En dat heeft-ie niet gelogen, blijkt nu.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder