Mark your calendars: de langverwachte Friends-reünie komt in maart!

Dit is wat we weten

Het werd eerder dit jaar al bevestigd: Phoebe, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Ross komen na ruim vijftien jaar weer samen voor een heuse Friends-reünie. De hoofdpersonen van de populaire sitcom verschijnen in een speciale reünie-show op streamingdienst HBO Max. Die aflevering stond eigenlijk op de planning voor mei van dit jaar, maar moest vanwege de bekende omstandigheden worden uitgesteld. Matthew Perry (Chandler) bevestigt op Twitter dat de reünie in maart 2021 uitgezonden zal worden.

Friends-reünie

Over de inhoud van het programma is nog niks bekendgemaakt, maar het zou in ieder geval niet over een nieuwe aflevering van de serie gaan. Zo wordt de special naar verluidt gemaakt zonder script.

Ook is het nog niet bekend of en wanneer de Friends-reünie te zien zal zijn in Nederland. De uitzendrechten van HBO-titels zijn in handen van VodafoneZiggo, maar het is te betwijfelen of de special ook tegelijk met Amerika op de Nederlandse buis te zien zal zijn.

Tien jaar lang, tussen 1994 en 2004, waren de zes vrienden te zien in de populaire serie. Lisa Kudrow in de rol van Phoebe, Jennifer Aniston als Rachel, Courteney Cox als Monica, Matt LeBlanc in rol van Joey, Matthew Perry als Chandler en David Schwimmer als Ross. In totaal maakten ze 236 afleveringen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hints

Eerder hintte Jennifer Anniston al op een reünie met haar medespelers. Zo liet ze bij Ellen DeGeneres weten dat ze met z'n allen aan "een speciaal project" werkten. Ook Matthew Perry bracht fans het hoofd op hol met een mysterieuze tweet. Zo schreef hij op 5 februari: "Big news coming". En dat heeft-ie niet gelogen, blijkt nu.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder