Deze twee acteurs verlaten de populaire serie Riverdale na het vierde seizoen

Skeet Ulrich en Marisol Nichols zijn toe aan een nieuwe uitdaging

Riverdale
Dean Buscher

Slecht nieuws voor alle fans van Riverdale. Acteurs Skeet Ulrich (50) en Marisol Nichols (46) verlaten de populaire serie na het vierde seizoen. Het nieuws is gisteren bevestigd door TVLine en Skeet plaatste een foto op Instagram.

Eigen keuze

Skeet en Marisol hebben er beide zelf voor gekozen om uit de serie te stappen. "Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo'n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera's, maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op andere creatieve projecten te storten. Ik mag Riverdale dan verlaten, maar mijn ervaring van de afgelopen vier jaar sluit ik voor altijd in mijn hart," vertelde Skeet over zijn vertrek aan TVLine.

Skeet Ulrich

Skeet Ulrich speelt in Riverdale het personage F.P. Jones, de vader van Cole Sprouse's personage Jughead Jones. Hij postte gisteren een foto op zijn Instagram met als onderschrift "Ik kan niet eens beginnen om jullie allemaal te bedanken voor alle steun en liefde! Ik zie alles en ik waardeer het. Ik verlaat dan wel Riverdale, maar mijn ervaring van de laatste vier jaar zal voor altijd in mijn hart blijven. Groot dank aan @writerras voor het geven van deze kans." Natuurlijk reageert Cole met een grappige reactie onder de tekst: "Laat je in ieder geval je matje achter?"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Marisol Nichols

Marisol Nichols speelt Hermione Lodge, de moeder van Camila Mendes' personage Veronica Lodge. Zij kondigde haar vertrek een paar uurtjes na Skeet aan. "Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast –die familie is geworden – te werken. We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten en we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst." vertelde Marisol aan TVLine. Het grootste dieptepunt van de serie is het plotselinge overlijden van hun collega Luke Perry, die in de serie de rol van Fred Andrews, vader van Archie Andrews, speelde. De eerste aflevering van seizoen 4 was daarom ook volledig gewijd aan Luke Perry.

Seizoen 5

Heel erg balen natuurlijk dat deze twee personages de serie gaan verlaten. Máár er was natuurlijk ook goed nieuws: Riverdale komt met een vijfde seizoen, dus we hoeven van de rest nog geen afscheid te nemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder