John Krasinski wil dolgraag een reünie van The Office en verdomme, wij ook

Want wie wil er nu níet weten hoe het tussen Jim en Pam gaat?

The Office reünie
The Office

Als je járen door hebt gebracht met personages uit een serie, zou je gewoon willen dat je eventjes kan zien hoe het nu met ze gaat. Die kans krijgen we binnenkort dus met Friends, maar als het aan ons ligt, krijgen we ook een kleine toegift van onze lievelingsserie The Office. John Krasinski, die Jim Halpert speelde, is het daar mee eens.

Komt er een reünie van The Office?

In een interview met Esquire spreekt hij vol lof over de serie, die voor zijn grote doorbraak zorgde: "The Office betekende alles voor me. Het is mijn begin en mijn eind. Ik weet zeker dat ik aan het eind van mijn carrière nog steeds herkend zal worden voor de rol van Jim. En het was mijn eerste ervaring met Hollywood."

"Het was de eerste creatieve familie waar ik ooit deel van uitmaakte," gaat Krasinski verder. "In vele opzichten zullen zij altijd de belangrijkste mensen in mijn carrière blijven, én de belangrijkste ervaring. Dus ja, als er een reünie zou komen, zou ik er dolgraag aan meedoen."

Steve Carrell ziet het niet zitten

Dat klinkt veelbelovend, maar don't get you hopes up. Steve Carrell (Michael Scott) heeft eerder al laten weten geen toegevoegde waarde te zien in een reboot van de succesvolle serie. Hij denkt de vaak ongepaste humor in 2020 niet meer zou werken: "Het zou onmogelijk zijn om de show vandaag de dag te maken, en dat het net zo ontvangen wordt als tien jaar geleden. De wereld is veranderd. Veel van wat Michael Scott grappig maakt is de totale ongepastheid. En was het punt van dat personage, maar ik denk dat dat vandaag de dag minder goed zou werken. Mensen zijn heel bewust van wat offensive is, en dat is een goede ontwikkeling. Maar als je dat toepast op dit personage, werkt het niet meer."

Op zich een goed punt. Misschien moeten we gewoon blij zijn dat we The Office om de zoveel jaar kunnen bingen. Let the past be the past.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder