Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen

"Het enige afvalprogramma waar je van aankomt is op zoek naar verse kandidaten!"

Heel Holland Bakt
Heel Holland Bakt

Ben jij klaar om te bakken? De finale van het zevende seizoen van Heel Holland Bakt is nog maar net voorbij, maar Omroep MAX is alweer op zoek naar nieuwe kandidaten voor het bekende programma. André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben er in ieder geval al zin in om weer een heleboel baksels te gaan proeven.

Achtste seizoen

Het is geen verrassing dat Heel Holland Bakt nu al het achtste seizoen van het programma aan het voorbereiden is. Er werd het afgelopen seizoen volop naar het programma gekeken: de kijkcijfers stegen ver boven de drie miljoen! Dat is dus een goede reden om nu al aan een nieuw seizoen te gaan werken – wij hebben er al zin in!

Opgeven

Omroep MAX plaatste gisteren een video op YouTube waar ze mensen oproepen om zich op te geven voor het programma. Wacht niet te lang als je graag mee wilt doen, je hebt nog tot 31 maart de tijd om je aan te melden. "Het enige afvalprogramma waar je van aankomt is op zoek naar verse kandidaten! Wie om één of andere reden twijfelt om zich op te geven, doet er goed aan om de nieuwste promo te bekijken," wordt vermeldt bij de video. Ben jij een enthousiaste thuisbakker, dan kun je je hier aanmelden!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kinderversie

Omroep MAX maakte deze maand ook bekend een speciale editie van Heel Holland Bakt de maken voor de kleine thuisbakkers. Wanneer de kinderversie van de populaire show te zien is, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder