Ex On The Beach: Double Dutch komt met een zesde seizoen - dit is wat we weten

Het belooft weer een seizoen vol drama te worden

Ex on the Beach Double Dutch
Ex On The Beach

Het is weer zo ver. Je kan de popcorn er weer bijna bij gaan pakken, want Ex On The Beach: Double Dutch komt terug! En sneller dan we hadden verwacht. MTV NL heeft officieel bevestigd dat seizoen zes vanaf zondag 5 april elke week te zien is om 21:30 uur op MTV. Dit is alles wat we over het nieuwe seizoen weten.

Wat kunnen we verwachten van EOTBDD seizoen 6?

Na het succes van alle eerdere seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, heeft MTV weer acht nieuwe singles uit Nederland en België gevonden die afreizen naar het tropische Thailand om daar een paar weken in een villa te gaan wonen. Ze hopen op een zomer vol liefde, maar ze weten alleen niet dat dit seizoen ook weer vol verrassingen zit.

Krijg je geen genoeg van alle realitysterren? Check deze dilemma-video met Mac en Luca van Love Island

Niemand kan tijdens het verblijf ontsnappen aan de Tablet of Terror, die elke keer weer een speciale verrassing heeft voor de singles. En dat gaat gegarandeerd voor drama en ruzies zorgen. Terwijl de singles net aan het genieten zijn van een – wat zij denken – zonnige, rustige vakantie, zullen er één voor één ook weer allemaal exen aankomen op het strand. De vraag waar iedere single bij Ex On The Beach: Double Dutch voor moet vrezen is Whose EX is nEXt?

Welke singles doen mee aan Ex On The Beach?

Er is nog niet bekend welke singles er dit jaar meedoen met het programma, maar uiteraard houden we je op de hoogte van al het nieuws.

Zet 5 april maar vast in je agenda, zodat je de allereerste aflevering van seizoen 6 van Ex On The Beach: Double Dutch in ieder geval niet hoeft te missen. Geen paniek als je de zondag avond geen tijd hebt om je favo serie te kijken. Elke zondagavond staat de aflevering vanaf 22:30 online, zodat je ‘m gewoon kan terugkijken op de site van MTV of de MTV Play app.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder