Boek The Mister van Fifty Shades Of Grey-schrijfster wordt verfilmd

Het boek stond wekenlang op de New York Times Best Seller-lijst

Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey

Weinig boeken zijn zo succesvol als de Fifty Shades Of Grey-reeks. Het verhaal van E.L. James werd niet voor niets verfilmd in een bijna net zo succesvolle trilogie. Goed nieuws voor fans van de erotische dramafilm: The Mister, het nieuwste boek van E.L. James, wordt verfilmd.

The Mister film

Variety meldt dat de rechten voor de boekverfilming - die erg gewild waren - gaan naar Universal Pictures. E.L. James produceerde de Fifty Shades-trilogie zelf en zal de productie voor The Mister ook op zich nemen.

The Mister boek

Het verhaal gaat over de knappe Brit Maxim Trevelyan, die na een tragedie de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft. Hij weet niet hoe hij met zijn nieuwe leven om moet gaan; en al helemaal niet met zijn nieuwe huishoudster, op wie hij langzaam maar zeker smoorverliefd wordt. Maar wie is de Albanese Alessia Demachi nu eigenlijk echt - en wat houdt ze allemaal geheim?

The Mister kwam vorig jaar uit en verscheen negen weken op de New York Times Best Seller-lijst. Grote kans dus dat de verfilming van E.L. James' nieuwste boek weer een groot succes gaat worden.

Zien: binnenkijken bij Jamie Dornans huis

Fifty Shades of Grey

We kennen Dakota Johnson en Jamie Dornan als de hoofdrolspelers van Fifty Shades Of Grey. Toch had de film er bijna heel anders uitgezien: Emilia Clarke wees de rol van Anastasia in Fifty Shades of Grey af, met een duidelijke reden. Toen ze Daenerys in Game of Thrones speelde, ging ze uit de kleren. "Ik deed het voor mijn rol, en niet zodat mensen mijn blote lichaam konden zien," vertelt ze in een interview. Ze legt uit dat ze hierdoor de rol van Anastasia - die vaak bloot gefilmd moest worden - afsloeg. "Ik heb het één keer gedaan, en nu word ik er voor de rest van mijn leven door in een hokje geplaatst. Dus nee, ik kon het niet."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder