Temptation Island in tweets: de nieuwe Ross en Rachel

"WE WERE ON A BREAK"

Temptation Island
Temptation Island / RTL

Het is eindelijk zover: Temptation Island 2020 is begonnen. Om het seizoen goed af te trappen, verschenen de eerst twee afleveringen op de buis en de eerste drie (!) op Videoland. En zoals we gewend zijn, staat Twitter weer vol met heerlijke live reacties van Tempa-kijkers. We lichten de leukste, grappigste of gekste momenten - met bijbehorende tweets - voor je uit.

De meestvoorkomende reden van de koppels om mee te doen aan Temptation Island: fame iemand is vreemdgegaan. Helemaal niets mis mee. Juist hilarisch voor ons om te zien welke andere redenen de koppels kunnen verzinnen. "Als zelfs Beyoncé bedrogen wordt, dan kan het iedereen gebeuren," bijvoorbeeld.

Ook Karim en Roshina hebben zo hun redenen om mee te doen. Ze zijn een paar keer uit elkaar geweest - of was het toch een pauze? - waarna Karim volgens Roshina "de fout in is gegaan." Insert de stem van Ross Geller: "WE WERE ON A BREAK."

We get it, Karim. Als je een ijsje aangeboden krijgt, is het moeilijk om nee te zeggen.

Arda heeft blijkbaar nog nooit ijs gehad. En ook geen frikandellenbroodje.

Leuk drankspel om tijdens Temptation te doen: neem een slok als Arda een Engels woord zegt, en je bent zo lam als een Limburger met carnaval.

Gianni heeft het behoorlijk naar zijn zin op Temptation Island. Melissa iets minder. Wie weet wat er zou gebeuren als ze die "foute mannen radar" uit zou zetten...

We hebben dan nog niet zo veel van Melissa gezien, één ding is zeker: ze is the sweetest thing.

We leren niet alleen de koppels, maar ook de verleiders kennen. Mambo, bijvoorbeeld.

Mocht je het nog niet gehoord of gezien hebben: Mambo houdt van twerken. Zou ze ook wel eens dansen op Mambo No. 5?

En de prijs voor meest cliché beschrijving gaat naar... Nikki! Natuurlijk weten we wat ze zeggen over meisjes met rode haren; die kunnen spaghetti knippen, dat is niet mis!

Er zijn nog geen grote regels verbroken. De verwachting voor volgende keer?

Advertentie - Lees hieronder verder