Deze sketch combineert Love is Blind met het coronavirus

Het zou best een leuke manier zijn om in quarantaine te zitten

Love Is Blind sketch
Saturday Night Live / YouTube

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 2 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Het zijn de twee onderwerpen waar deze weken het állermeest over gepraat wordt: het coronavirus én Netflix-dating show Love Is Blind. Saturday Night Live zag de verbanden en maakte deze sketch waarbij die twee onderwerpen op slimme wijze worden samengevoegd.

Love Is Blind: The Quarantine Edition

In de sketch zien we enkele deelnemers die duidelijk gebaseerd zijn op de deelnemers van het huidige seizoen, maar dan nét anders genoeg. Alles lijkt business as usual, tot onthuld wordt dat dit Love Is Blind: The Quarantine Edition is. "Ze hebben allemaal iets gemeen. Niet alleen zijn ze allemaal veel te wanhopig om te trouwen, ze zitten ook allemaal in quarantaine omdat ze blootgesteld zijn aan het coronavirus." Eigenlijk best een goede oplossing!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Is Blind: de reünie

Wist jij dat Love is Blind al in 2018 opgenomen is? Alle deelnemers hebben dus meer dan anderhalf jaar verborgen moeten houden of het experiment voor hen heeft gewerkt of niet. Best lastig als je je soulmate hebt gevonden, óf als je aan de wereld duidelijk wil maken dat je single and ready to mingle bent.

Nu we eindelijk weten welke stellen elkaar het ja-woord hebben gegeven (ten minste, we gaan ervan uit dat jij net zo vies hebt liggen bingen als wij), is het tijd voor een reünie. Uiteraard hebben wij al uitgebreid alle Instagram-accounts van de deelnemers doorgespit om erachter te komen hoe het nu met ze gaat, maar op donderdag 5 maart horen we het van de deelnemers zelf. De aflevering is exclusief te zien op het YouTube-kanaal van Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder