Is Jughead echt dood? Volgens deze Riverdale-theorieën niet

Niets is wat het lijkt in WIDM Riverdale

Jughead in Riverdale
Riverdale

Voor trouwe kijkers was het begin van Riverdale seizoen 4 een schok: één van de hoofdpersonen en degene die er al vanaf aflevering 1 is, legt het loodje. Het lijkt erop dat Jughead - een onmisbaar onderdeel van de squad - dood is. En hoewel we bij de eerste afleveringen twijfelden of het écht zo is ("neeee, dat kan niet, toch?"), krijgen we het onontkoombare bewijs voorgeschoteld in de vorm van zijn lijk. Hij is dood. Klaar. Basta.

OF TOCH NIET?

Riverdale-fans speculeren erop los en er zijn wonder boven wonder nog steeds theorieën dat Jughead gewoon nog leeft. We zetten de beste theorieën op een rij.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: Cole Sprouse a.k.a. Jughead als kindster tot nu

Jughead schrijft de perfecte moord

De meestvoorkomende theorie: wat we zien, is wat Jughead schrijft. Hij was immers bezig met het schrijven van een thriller voor The Baxter Brothers, en kon het perfecte verhaal maar niet vinden. Wat nou als het verhaal dat hij schrijft gaat over de perfecte moord, dat zijn éigen moord is? Twitter is in ieder geval overtuigd.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jughead zet zijn dood in scène

Een populaire theorie op Reddit is dat de gebeurtenissen wél echt plaatsvinden, maar dat Jughead zijn eigen dood faket. Deze Reddit-gebruiker denkt dat hij samenwerkt met Donna om Stonewall Prep te ontmaskeren. Een verrassende theorie, aangezien Donna nu the bad guy (of beter gezegd: girl) lijkt.

Jughead heeft een lookalike

Pretty Little Liars-kijkers hebben deze theorie vast al bedacht (weet je nog, langverloren tweelingzus en zo?) en als je de Archie Comics hebt gelezen dan moet er ook een belletje bij je gaan rinkelen. In de stripboeken heeft Jughead een neef die extreem veel op hem lijkt: Souphead (ja echt. Omdat hij van soep houdt). Deze Reddit-gebruiker denkt dat Jughead er toen hij zijn opa ontmoette achter kwam dat hij een neef heeft en zijn neef op Brett afstuurde. Dat verklaart het konijnenmasker in ieder geval een beetje: misschien waren ze bang dat Brett het verschil zou zien. Wie weet, misschien zien we de tweelingbroer van Cole Sprouse in de nieuwe afleveringen als Souphead...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder