Alles wat we leerden van de Love Is Blind-reünie

We hadden niet verwacht dat dít stel nog bij elkaar zou zijn

Love Is Blind reünie
Love is Blind

Gisteren verscheen op het YouTube-kanaal van Netflix een uur-durende reüniespecial van onze favoriete reality-verslaving Love Is Blind. Mocht je die serie nog niet hebben afgekeken, doe dat dan eerst, want dit artikel staat vol met spoilers. Welke stellen zijn nog bij elkaar? Hoe was het voor Messica de deelnemers om zichzelf terug te zien? Kunnen Carlton en Diamond het bijleggen na hun explosieve ruzie?

Allereerst moet je weten dat Love Is Blind al in 2018 is opgenomen. De deelnemers hebben alles wat er is gebeurd bijna anderhalf geheim moeten houden.

Zijn Lauren en Cameron nog bij elkaar?

Dit is misschien de belangrijkste vraag met het minst verrassende antwoord: hebben Lauren en Cameron het gered? Natuurlijk. Anders hadden we de hoop in de liefde wel opgegeven. Lauren en Cameron zijn verliefder dan ooit, en blij dat ze het eindelijk met de wereld mogen delen. Inmiddels zijn hun families (inclusief Papa Speed) ook close. Lauren: "We zijn nu meer dan een jaar getrouwd en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als ik met Cameron ben."

Hoe is het nu met Giannina en Damian?

Waar het programma probeerde te bewijzen dat liefde blind is, pakte het experiment bijna op tegenovergestelde wijze uit: zou Damian zo verblind zijn door Giannina's schoonheid dat hij niet ziet dat hun relatie een trainwreck is? Anderhalf jaar geleden stond het stel voor het altaar, waar Damian het niet voor elkaar kreeg om ja te zeggen tegen de beeldschone, maar onvoorspelbare Giannina. Zij rende weg van het altaar, waarna er één van hun vele explosieve ruzies volgde.

Geloof het of niet, maar Giannina en Damian zijn weer/nog bij elkaar, en gelukkiger dan ooit. "We are so together," zegt Giannina. "We worden elke dag samen wakker en gaan elke dag samen naar de sportschool. Ik wilde dit niet kwijt, en ik ben het ook niet kwijtgeraakt." Ach ja, meid, als dat is wat je in een relatie zoekt... Mazzeltov.

Hoe is het met Mark en Jessica?

Mark en Jessica's wegen scheidden ook voor het altaar, maar kwamen daarna niet meer bij elkaar. Marc: "Als persoon heb ik ontzettend veel van deze ervaring geleerd, ik denk dat ik daarmee voor ons allemaal spreek." Hij laat weten op het moment single te zijn.

Jessica heeft de afgelopen tijd veel aan zichzelf gewerkt. Ze was ook geschrokken van hoe ze overkwam op tv. "Toen ik het terugkeek was het voor mij duidelijk dat ik wat dingen aan het verwerken was. Ik vond de persoon die ik zag niet leuk. Het was duidelijk dat ik niet op mijn gemak was, en dat ik veel te veel dronk, en dat was ongemakkelijk om te zien. Ik maakte opmerkingen tegen Mark die denigrerend waren, en dat was niet eerlijk. Hij is een fantastisch persoon."

Amber en Barnett en de confrontatie met Jessica

Amber en Barnett zijn ook nog samen, en hartstikke gelukkig. Wel was er al een punt in hun huwelijk dat Amber overwoog ermee te stoppen. De twee waren voor het experiment allebei hartstikke single, dus was het na de show moeilijk om ineens de overgang te maken naar getrouwd zijn. "Normaal gaat die transitie geleidelijk," aldus Amber.

Barnett wordt ook geconfronteerd dat hij in de pods een connectie voelde met Amber, LC én Jessica. Zelfs toen Jessica en Mark verloofd waren, en Barnett voor Amber had gekozen, kon Jessica de connectie met Barnett niet loslaten. Amber confronteert haar hiermee. "Om te zien hoe ze zich op mijn man wierp in Mexico was echt... Bitch, je bent nep. Je bent zo fake. Je komt naar me toe alsof we cool zijn, maar dan ben je zo fake. Ik hoop dat je hiervan leert. Dat je jezelf terugziet en begrijpt dat dit gedrag niet is wat de wereld nodig heeft."

Carlton en Diamond

Dan waren er nog Carlton en Diamond, het stel dat ruzie kreeg en Mexico en hun verloving vroegtijdig afbrak. Carlton vertelde zijn verloofde pas na hun verloving dat hij biseksueel is, en in het verleden relaties heeft gehad met vrouwen én mannen. Doordat Carlton dit verzwegen had gehouden, voelde Diamond zich bedrogen en hoefde ze hem niet meer te zien. Rond de feestdagen heeft Carlton haar een bericht gestuurd om het goed te maken, en tijdens de show ging hij voor haar op één knie. Niet als verloving, of om de relatie nieuw leven in te blazen, maar om zijn excuses aan te bieden.

Kelly en Kenny

Oja, dit stel vergeten we steeds. Zij, eh... *checks notes* zijn niet meer samen. Kelly is single, Kenny heeft wel liefde gevonden. Cool.

Bekijk de Love Is Blind-reünie hieronder

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur