Zien: Monica Geuze krijgt haar eerste eigen realityshow op Videoland

"Ik vind het echt verschrikkelijk om het nu uit handen te moeten geven"

monica geuze in monica geuze magazine
MG Magazine

Er werd afgelopen tijd al veel gespeculeerd onder video's van Monica Geuze (24). Fans zagen tijdens het kijken van haar vlogs dat Monica druk bezig was met opnames waar ze nog niks over mocht zeggen. Ook werd er een paar keer een cameraman gespot. Maar nu is bekendgemaakt dat de bekende vlogger haar eigen reallifeserie krijg.

Monica Geuze realityserie

Monica Geuze is vanaf 25 maart op Videoland te zien met haar eigen reallifeserie Like Monica. In de teaser geeft Monica aan dat ze natuurlijk al jaren haar leven aan iedereen laat zien, maar dat ze dan wel de regie zelf in handen heeft en zelf ervoor kiest of ze het wel of niet wil delen met de buitenwereld. Dit keer is het helemaal omgedraaid. Ze vindt het verschrikkelijk dat ze dat stukje nu uit handen moet geven en niet écht kan verwachten wat ze te zien gaat krijgen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De realityshow krijgt acht afleveringen waar allerlei verschillende thema's aan bod gaan komen. In de vlogs zie je natuurlijk niet alles en laat Monica vooral zien wat ze zelf wil delen met haar volgers. Wij zijn dus erg nieuwsgierig en zijn benieuwd naar wat we in de afleveringen te zien gaan krijgen. We gaan de beste vrienden en familieleden van Monica ook voorbij zien komen.

Zien: Dilan Sabah en Monica Geuze bij Love Island

Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze is geboren op 27 maart 1995. Ze is bekend geworden als een van de eerste vloggers van Nederland en als voormalig dj van Ronnie Flex. In 2017 heeft ze haar eerste boek My Way uitgebracht. Sinds 2018 is Monica moeder van dochtertje Zara-Lizzy, wie ze samen met haar ex-vriend Lars Veldwijk heeft gekregen. Tegenwoordig is ze vooral bezig met het moederschap, vloggen en heeft ze ook al programma's gepresenteerd, onder andere het Videoland seizoen van Love Island.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur