Frozen 2 niet pas in juli, maar volgende week al op Disney+ te zien

En dat terwijl de film momenteel nog in de bios draait

Frozen 2
Frozen / Disney

Goed nieuws voor iedereen die zich thuis een potje zit te vervelen: Disney+ heeft bekendgemaakt dat Frozen 2 aanstaande dinsdag 17 maart al op de streamingdienst van Disney te zien is. De film zou eigenlijk pas in juli dit jaar op de streamingdienst verschijnen, maar daar heeft Disney-baas Bob Chapek verandering in gebracht.

Frozen 2 op Disney+

Of de film ook echt eerder beschikbaar wordt gemaakt voor kijkers in verband met het coronavirus, bevestigt de Disney-baas niet met zoveel woorden. Wel laat hij aan The Hollywood Reporter weten dat Disney de film eerder beschikbaar stelt "omdat de film het belang van een hecht gezinsleven benadrukt", en die boodschap noemt Chapek in deze tijd enorm belangrijk.

De vervroegde verschijning van de film is op z'n minst opmerkelijk te noemen, voornamelijk omdat de film momenteel nog in de bioscoop te zien is. Vermoedelijk heeft de beslissing van Chapek ook iets te maken met de lege zalen in bioscopen op dit moment vanwege het virus.

Première Mulan uitgesteld

Maar naast goed nieuws heeft Disney ook slecht nieuws. Zo zullen de meeste producties van de films die momenteel op de planning staan, worden uitgesteld. Volgens Variety worden onder meer The Last Duel, The Little Mermaid, Shang-Chi and the The Legend of ten Rings en Peter Pan & Wendy uitgesteld. Ook de première van de film Mulan laat vooralsnog even op zich wachten.

Zien: de trailer van Frozen 2

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur