Zoon van Miljuschka: 'Mijn moeder is níet de mol'

Vanavond is het zover: de finale

Miljuschka Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?

Je moeder zou maar meedoen aan Wie Is De Mol?. De zoon van Miljuschka Witzenhausen kan erover meepraten. NUJunior, onderdeel van NU.nl, sprak de tienjarige Rembrandt over de deelname van zijn moeder. En die is ervan overtuigd: zijn moeder is níet de mol.

'Miljuschka niet de mol'

Maar écht zeker weet-ie het natuurlijk niet, want zijn moeder heeft het hem uiteraard niet verteld. Ook haar deelname liet ze lang voor hem geheim. "Ze had me verteld dat ze ging lesgeven op een school in Zuid-Korea", vertelt de zoon van Miljuschka aan NU.nl. "Pas toen alle kandidaten bekend werden gemaakt, vertelde ze dat ze in het programma zat."

Op school krijgt Rembrandt geregeld vragen van klasgenootjes over de deelname van zijn moeder. "Ze vragen of ik meer weet, en of mijn moeder de mol is." Maar dat weet-ie écht niet. Toch is hij er zeker van dat het níet zo is. Hij verdenkt namelijk iemand anders. "Ik zag Buddy's naam op de Chinese waaiers, dus volgens mij is hij de mol."

'Wél de winnaar'

Zijn moeder mag volgens hem dan niet de mol zijn, wel heeft hij een sterk vermoeden dat ze gaat winnen. "Mijn moeder wordt de winnaar, omdat ze haar hersens gebruikt."

Het hele interview van NU.nl met Rembrandt lees je hier. Vanavond vindt de finale van Wie Is De Mol? plaats, met daarin Miljuschka, Buddy, Rob en Nathan. Je bekijk de live-uitzending om 20.30 uur op NPO1.

Zien: Waarom is Wie Is De Mol? zo'n groot succes?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder