Nieuwe seizoen Wie Is De Mol? is al opgenomen

Move over, Rob. Er is alweer een nieuwe Mol in town!

Rik van de Westelaken in Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?

Afgelopen weekend namen we afscheid van Nederlands' favoriete programma voor speurneuzen tijdens de finale van Wie Is De Mol?. Niet getreurd, Molloten. Presentator Rik van de Westelaken maakte bekend dat er dit jaar nóg een seizoen van WIDM komt.

'Allemaal leuk en aardig,' moet de pessimist in je gedacht hebben, 'maar hoe willen ze dat seizoen opnemen met een wereldwijde pandemie aan de gang?' Nou, daar hoeven we ons wat betreft dít programma geen zorgen over te maken. Het speciale seizoen van Wie Is De Mol? is al opgenomen!

Wie Is De Mol extra seizoen

Het AD laat weten dat de opnames van de nieuwe reeks afleveringen al achter de rug zijn. Dat betekent dat de kandidaten al een reis hebben gemaakt naar een ander land, de Mol al z'n streken heeft uitgehaald en één BN'er gewonnen heeft. Wie er precies meedoen aan het jubileumseizoen, is nog niet bekend. Dat weten we pas na de zomer, wanneer het nieuwe seizoen op de buis verschijnt.

Zien: voormalige WIDM-deelnemer NikkieTutorials beantwoordt Glamour's dilemma's

Wie Is De Mol 2020

Het afgelopen seizoen was het twintigste seizoen van Wie Is De Mol. Tien BN'ers reisden naar China om op zoek te gaan naar de Mol. Het waren voetballer Nathan Rutjes, tv-kok Miljuschka Witzenhausen en acteur Buddy Vedder die de Mol (uiteindelijk) ontmaskerden: muzikant Rob Dekay zorgde er als Mol voor dat de kandidaten geen enkele keer het maximale bedrag wisten te verdienen in de opdrachten. Bekijk hier alle molacties van Rob.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol