Dit zijn de deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Ontmoet de singles

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6
Ex On The Beach: Double Dutch

Tijd voor een nieuwe lading realitysterren: seizoen 6 van Ex On The Beach: Double Dutch is bijna hier. Een groep Nederlandse singles reisde naar Thailand om daar in een villa te feesten terwijl er aan de lopende band exen op het strand arriveren. Benieuwd wie er dit seizoen voor drama, hilarische oneliners (kennen jullie "fouilleren, fouilleren" nog?) en mogelijke badkamerorgie's gaan zorgen? MTV stelt de singles aan ons voor. Geniet vooral ook even van de bijbehorende quotes.

Alessio

Alessio van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Het welkomstdrankje was wel pittig, maar ik denk dat ik nog pittiger ben dan dat."

De Vlaamse Alessio heeft Italiaanse roots en zoekt in Thailand liefde én lust. Zijn droomvrouw heeft donker haar, lichte ogen en een mooie kont. Weten we dat ook weer.

Ayla

Ayla van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Werk ervan maken dat hoeft niet eens. Als ik zeg 'hier komen!', dan komt 'ie!"

De Brabantse Ayla houdt van fitness en boksen. Haar type? Lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoo's en een zonnebankkleurtje. GTL, anyone? Ze heeft naar eigen zeggen "een kort lontje." We weten allemaal wat dat betekent: drama.

Dante

Dante van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is."

Er zijn zo veel dingen mis met die uitspraak, maar laten we hem de voordeel van de twijfel geven. De 22-jarige vertelt "alles gedaan te hebben op seksueel vlak." Hij gaat meestal voor vrouwen die aan zichzelf hebben laten sleutelen (what a shocker). Een goddelijke komedie, die Dante.

Dennis

Dennis van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen hè."

Oh oh Thailand, we hebben een Haagse deelnemer! Hij wordt beschreven als een "dominante playboy" die geen rem heeft. Voorspelling: Dennis en Ayla gaan clashen, mark my words.

Julie

Julie van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al."

Julie (23) is tattoo artist en valt op "grote, getinte en atletische mannen." Ze is heel enthousiast over het EOTB-avontuur, maar heeft ook een jaloerse kant die roet in het eten kan gooien.

Levi

Levi van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Meestal komen de dames naar mij toe, ik hoef niet veel moeite te doen."

Deze Dominicaans-Antilliaanse man werkt als personal trainer en komt naar de villa voor lust. De 26-jarige valt voor een paar goede billen (origineel hè?), maar houdt niet van betweters.

Lynn

Lynn van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Ik vind het niet nodig om nepborsten en neplippen te hebben om knap, aantrekkelijk of mooi te zijn."

Deze 22-jarige houdt het liefste alles au naturel. Ze valt op mannen met humor, die wat tegengas kunnen geven (dat zit wel goed in de villa, denk ik zo). Lynn noemt zichzelf de 'master van de masters' op het gebied van versieren, maar heeft nog een bijnaam: Psycho Lynn, die tevoorschijn komt als de brunette jaloers is.

Olivia

Olivia van Ex On The Beach: Double Dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

"Mijn mama zegt dat ik een prinsesje ben."

Nu al de beste quote van dit seizoen. Olivia (23) komt uit Antwerpen en ziet zichzelf als de queen of the villa (een term die al een paar seizoenen te pas en te onpas gebruikt wordt). Ze hoopt de ware te vinden in het programma, in de vorm van een oudere, gespierde man.

Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf zondag 5 april iedere week om 21:30 uur te zien op MTV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder