Temptation Island in tweets: bingo en de slogan van 2020

BINGO!

Temptation Island aflevering 5
Temptation Island

Temptation Island is in volle gang. Aflevering 6 verscheen afgelopen woensdag op Videoland en dat betekent dat we weer genoeg vermakelijke beelden en memorabele quotes hebben om te bespreken. Dat vinden Twitteraars duidelijk ook. We zetten de leukste tweets onder elkaar.

Temptation Island tweets

Mocht je onze tips tegen verveling al allemaal geprobeerd hebben; deze twitteraar heeft een nieuwe voor je. Kijk Temptation Island vanaf het begin opnieuw, en houd déze bingokaart erbij:

Maak er een drankspelletje van (of met water, want hydratatie is life) en voor je het weet ben je vijftien drankjes verder. Net als Elke. Gelukkig is daar Grigor met een katerontbijtje. Fijn.

De verleider heeft Elke al helemaal geclaimd. "Ze is van mij," zegt hij, blind voor het feit dat Elke van niemand is en dat als ze al een beetje 'van iemand' zou zijn, dat haar vriend Arda is. Je weet wel, die jongen met wie ze een relatie heeft. Gelukkig gaat het in de mannenvilla beter met de verleidsters. Oh wacht...

Gelukkig hebben de vrouwen steun aan de verleiders. Dat doen ze - natuurlijk - uit de goedheid van hun hart.

Tijdens het eerste kampvuur gebeurt er genoeg. Niet per se op de schermen, nee. Wel bij de deelnemers die naar hun partners kijken:

Melissa is in de ontkenningsfase.

Christian huilt lacht wanneer hij Angela ziet.

Roshina vindt het moeilijk om herinnerd te worden aan alle verjaardagen de verjaardag die ze met Karim vierde.

Over Karim gesproken:

Nog één quote van Roshina dan.

Om de contemporaine situatie ook nog even bij dit programma te betrekken:

Advertentie - Lees hieronder verder