Oprah start eigen talkshow over coronavirus voor Apple TV

Haar eerste gast is Idris Elba

Oprah Winfrey tijdens Global Citizen Festival: Mandela 100
Kevin MazurGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 23 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

De bekendste talkshow presentatrice ter wereld is terug! Oprah Winfrey (66) krijgt opnieuw een eigen praatprogramma. Sterker nog: het programma is al van start gegaan. Afgelopen zondag verscheen de eerste aflevering van Oprah Talks Covid-19 op Apple TV+.

Oprah Talks Covid-19

Oprahs nieuwe praatprogramma gaat over - je raadt het al - het coronavirus. Ze praat wekelijks met een gast (op afstand, uiteraard) over de gevolgen van de pandemie. Haar eerste gast is Britse acteur Idris Elba, die vorige week liet weten besmet te zijn met het coronavirus.

Oprah talkshow corona

Op Twitter legt Oprah haar reden voor de talkshow uit: "Zoals miljoenen mensen over de hele wereld doen, ben ik nu al ruim een week veilig thuisgebleven. Ik weet dat veel mensen gestrest, overweldigd en onzeker zijn. Daarom wil ik wat hoop geven en heb ik leiders en mensen die het meemaken gevraagd om wat perspectief te bieden."

Idris Elba coronavirus

De presentatrice gaat verder in een nieuwe tweet: "Daarom heb ik geFaceTimed met Idris Elba en zijn vrouw Sabrina, die veilig samen in quarantaine zitten nadat hij positief getest is voor COVID-19. Idris vertelt me over zijn reis en Sabrina onthult of zij ook positief getest is nadat ze besloten hebben om samen in quarantaine te gaan." In de bijgevoegde video zien we al een voorproefje van de aflevering.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oprah Talks Covid-19 kijken

De eerste twee afleveringen van Oprah Talks Covid-19 zijn te bekijken via Apple TV+. Mocht je geen Apple TV hebben, je kunt het gratis uitproberen. Bekijk de afleveringen van Oprahs nieuwe talkshow hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder