Zien: Monica Geuze deelt trailer van realityserie Like Monica

“Ik ben echt zenuwachtig – ik heb dat eigenlijk nooit”

monica geuze in monica geuze magazine
MG Magazine

Nu veel van ons de komende weken vooral thuis zitten (#stayhome), wordt onze must watch list steeds uitgebreider (Crime! Comedy’s! Nostalgie! Disneyklassiekers). Eén serie die niet mag ontbreken? De reallifeserie, Like Monica, van Monica Geuze. Eerder deze maand werd bekend dat de 24-jarige vlogger met een reallifeserie komt op Videoland. Destijds lichtte ze alvast een tipje van de sluier op. Nu dropt ze de volledige trailer.

Like Monica

Monica mag zich, met ruim een half miljoen abonnees, één van de grootste vloggers van Nederland noemen. Van de geboorte van dochter Zara-Lizzy tot de break-up met Lars en alles daartussenin: Monica neemt haar volgers inmiddels vijf jaar mee in haar day to day leven. Met haar reallifeserie pakt ze het echter anders aan en geeft ze de regie (volledig) uit handen. En dat maakt haar toch een beetje zenuwachtig. “Woensdag is het zo ver, en ik ben echt al wel een beetje zenuwachtig – ik heb dat eigenlijk nooit,” vertelt ze in haar weekvlog.

'In mijn vlogs vertel ik wat ik wil vertellen'

“Vooral omdat ik de regie echt uit handen heb gegeven. Hierin [haar vlogs, red.] vertel ik altijd wat ik wil vertellen of wat ik zelf dan oké vind als mensen dat van mij weten. Een vlog van mezelf bekijken vind ik daarom niet gek, omdat ik precies weet hoe ik ‘m geëdit heb en wat erin zit. Nu heeft er een tijdje een cameraploeg met mij meegelopen en zíj hebben letterlijk mijn leven gefilmd, waaronder dingen die ik normaal gesproken niet zou delen.” In de trailer zien we een aantal bekende gezichten voorbij komen en vangen we een glimp op van een intiem gesprek met Lars.

Coronacrisis

Uit hoeveel afleveringen de reallifeserie bestaat is nog niet bekend, als we Videoland mogen geloven, staan er twee seizoenen op de planning. Toch ligt de productie door de coronacrisis vooralsnog stil. “Wat wel kut is, is dat de hele serie nog niet is gefilmd – er zijn een bepaald aantal afleveringen afgesproken en we hebben nog maar de helft van de draaiperiode gehad. Nu loopt het natuurlijk ook een beetje stil dus wat er nu precies gaat gebeuren is ook nog maar de vraag. Aanstaande woensdag kunnen jullie in ieder geval wel de allereerste aflevering zien. Zo spannend,” sluit ze af.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder