Bevestigd: Love is Blind krijgt een tweede én een derde seizoen

Netflix weet dondersgoed wat we willen

Love is Blind
Netflix

Ook zo verslingerd geweest aan seizoen 1 van Love Is Blind? Dan hebben we goed nieuws: Netflix heeft aangekondigd dat de romantische realityserie een tweede én een derde seizoen zal krijgen.

Toen de serie in februari in delen op Netflix werd gezet, konden we niet stoppen met kijken. Vol ongeloof zagen we hoe Lauren en Cameron na vijf (VIJF!) dagen al zeiden dat ze van elkaar hielden, maar hé –ze zijn nu nog steeds bij elkaar. Waar daten voor alle singles in isolatie nu een onmogelijk concept lijkt, zou een Love Is Blind-achtige situatie ons nú wel ideaal lijken om aan mee te doen. Zo zien we ook in deze hilarische SNL-sketch die voorstelt hoe de Love Is Blind quarantaine-editie eruit zou zien.

Love Is Blind seizoen 2 en seizoen 3

Het is geen verrassing dat Love Is Blind een tweede seizoen krijgt, maar dat het nu ook al bevestigd is voor een derde seizoen betekent dat de serie nóg succesvoller was dan we al dachten. Seizoen 1 van Love Is Blind werd opgenomen in Atlanta, en voor het tweede seizoen wordt er gecast in Chicago.

Bekijk ook: de officiële trailer van Love Is Blind

The Circle seizoen 2

Naast twee nieuwe seizoenen van Love Is Blind, kunnen we ook rekenen op in elk geval twee nieuwe seizoenen van een andere reality-serie die voor velen van ons nu voelt als de realiteit: ook The Circle komt terug voor een tweede en derde seizoen. Ook hiphop-wedstrijd Rhythm + Flow krijgt een tweede seizoen. Nog niet genoeg opgeruimd in isolatie? Dan komt Marie Kondo je helpen met een nieuwe serie genaamd 'Sparking Joy with Marie Kondo' waarin ze samen met haar team enkele dorpen in Amerika zal opruimen. Of en hoeveel vertraging opnames van de nieuwe seizoenen oplopen door de coronacrisis is uiteraard nog niet te zeggen, maar we kunnen verwachten dat ze ergens in het begin van 2021 op Netflix zullen verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder