Temptation Island in tweets: Melissa en Gianni worden betrapt

En wat zegt Roshina allemaal, als ze denkt dat de camera's niet draaien?!

Temptation Island
Temptation Island

Het is donderdag en je weet wat dat betekent: we zetten de leukste, grappigste en raarste tweets over Temptation Island op een rij! Lees mee.

De koppels zijn al over de helft van de ultieme relatietest en zover te zien is zijn ze nog niet écht in de verleiding gekomen om de fout in te gaan. Goed nieuws, voor de stellen dan. De rest van Nederland is behoorlijk teleurgesteld in de verleiders. Een paar Twitteraars geven 'opbouwende' kritiek:

Persoonlijk denk ik dat we te streng zijn voor ze. Er zitten dit jaar ook een paar goeie verleiders tussen. Arda, Karim en Angela, bijvoorbeeld.

Arda, Karim en Angela weten wat harten te veroveren, maar verder gebeurt er weinig. Reden genoeg voor de programmamakers om de gong voor het eerst te laten klinken. Blijkbaar. Of hebben ze naar deze Twitteraar geluisterd?

Kijkers maken zich vooral druk om iets anders: het taalniveau van de realitysterren.

En over Melissa, die dagelijks net zo veel vreugde uitstraalt als onze lievelingsmeme Grumpy Cat (may she rest in peace).

Gelukkig duurt het niet lang meer voor Melissa uit haar lijden verlost wordt. De geruchten zijn officieel bevestigd: Melissa en Gianni smokkelden telefoontjes mee naar Temptation Island en konden contact houden met elkaar. Dat verklaart de vele badkamer-uitstapjes van de twee deelnemers. Het interessantste van deze hele scène, is hoezeer de deelnemers veranderen als ze denken dat ze niet gefilmd worden. We leren de kandidaten opeens een stuk beter kennen. Toch, Roshina?

Ter afsluiting voor de liefhebbers nog een paar corona-gerelateerde tweets onder het mom van 'humor als coping-mechanisme':

Advertentie - Lees hieronder verder