Meghan Markle spreekt Disney-documentaire over olifanten in

Haar eerste acteer-klus sinds Megxit

Meghan Markle tijdens The WellChild Awards
Max Mumby/IndigoGetty Images

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Meghan Markle en prins Harry afstand namen van Britse koningshuis en naar Canada verhuisden. Nu de Hertogin van Sussex weer vrij is om carrière-wise te doen wat ze wil, houden we al maanden in de gaten of ze haar acteerklussen weer oppakt.

Eerder gingen er geruchten rond dat Meghan Markle in een superheldenfilm wilde spelen. Later dacht men juist dat Meghan Markle een deal met Disney heeft gesloten voor een voice-over. Hoe het zit met de superheldenrol, is nog niet bekend. Maar het tweede gerucht is inmiddels bevestigd: Meghan spreekt een documentaire over olifanten in voor Disney+.

Meghan Markle documentaire Disney+

Disney maakt bekend dat de voormalige Suits-actrice de voice-over inspreekt van de nieuwe documentaire Elephant. Het gaat om een reeks dieren- en natuurfilms die op Disney+ verschijnen tijdens 'de maand van de aarde'. Meghan Markle is de voice-over bij de film over een olifantenfamilie die meer dan 1.600 kilometer afleggen in de Kalahari woestijn in Afrika. De documentaire-serie begint op 3 april op de streamingdienst.

Meghan Markle deal Disney+

De Hertogin zou geen Hertogin zijn, als ze niet een goeie deal zou maken met Disney. Meghan heeft ingestemd met de voice-over, op één voorwaarde: Disney moet Elephants Without Borders steunen. Deze stichting - waar Meghan Markle en prins Harry zich regelmatig voor inzetten - probeert olifanten in Botswana te beschermen.

Meghan Markle en prins Harry première The Lion King

Meghan Markle heeft de Disney-rol vermoedelijk gekregen door haar man. Prins Harry zou rondgevraagd hebben voor een klus tijdens de première van The Lion King (waar Meghan ook Beyoncé en Jay-Z ontmoette).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder