Temptation Island's Melissa reageert voor het eerst op meesmokkelen telefoon

Als we Melissa moeten geloven, zit de vork heel anders in de steel

Temptation Island
Temptation Island

Het moment waar Tempa-fans al weken op wachten was afgelopen woensdag hier: de aflevering waarin we erachter komen dat Melissa en Gianni mobieltjes meegesmokkeld hebben naar Temptation Island. We zien nog niet welke acties de productie onderneemt (hoewel we weten dat Melissa en Gianni Thailand verlaten), maar we zien wel al dat Melissa aan Roshina onthult dat ze een manier heeft om Gianni te bereiken.

Melissa reageert nu voor het eerst op alle ophef in een Q&A-video op YouTube. We gingen er vanuit dat Melissa en Gianni de telefoontjes stiekem meegenomen hadden vanuit Nederland. Als we Melissa moeten geloven, blijkt de vork anders in de steel te zitten.

Artikel gaat onder de video verder.

Bekijk ook: Family Quiz met Ken Stoffers (van Tempa!) en Martijn

Melissa van Temptation Island Q&A

In de video beantwoordt Melissa vragen van kijkers. Hoewel de helft van de video over Melissa's liefde voor haar honden gaat (toegegeven, die zijn very cute), snijdt de realityster uiteindelijk het onderwerp van de telefoontjes aan. Hoewel Melissa nog extreem onduidelijk is (ze belooft het hele verhaal uit te leggen in een andere vlog), wordt het wel duidelijk dat er meer achter dit verhaal zit.

Melissa en Gianni telefoon Temptation Island

Op de vraag "had jij een telefoon op Temptation?" reageert Melissa: "Ja... en nee. Hoe dat helemaal zit ga ik allemaal nog een keer uitleggen in een andere vlog. Maar ik kan je wel alvast vertellen dat wat ik op de badkamer deed, dat niet anders was dan mijn tanden poetsen, douchen, naar de wc gaan of me verstoppen voor de cameraploeg." Wat er precies gebeurt is, moeten we dus nog even afwachten.

Wellicht heeft het iets te maken met iets anders dat ze in de video vertelt. Wanneer Melissa de vraag krijgt of ze nog een keer zou meedoen aan Temptation Island, reageert ze: "In deze setting niet. Ik wilde eerst ook niet meedoen aan Temptation, maar ik had bepaalde afspraken gemaakt met de productie waardoor ik dacht: dit kan ik wel. Toen ben ik gegaan. Maar toen ik daar was, waren die afspraken van de baan." Was één van die afspraken dat ze contact mocht houden met Gianni? To be continued...

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder