Wacht, is dat... Doc Antle van Tiger King bij Britney's iconische VMA-optreden?

En Carole Baskin zat náást Britney in het publiek excuse me what in the fresh HELL

Britney Spears slang
KMazurGetty Images

Oké, we moeten het nóg een keertje hebben over Tiger King. Als je nog niet bent begonnen met bingen, dan moet je echt van ons aannemen dat het de moeite waard is. Bij aflevering 1 denk je: 'Wow, dit is bizar!' – volledig onbewust van de shitshow die je nog te wachten staat. En als je dacht dat de serie wel klaar was met alle absurde wendingen... Nah, het loopt over in het echte leven. Doc Antle én Carole Baskin zijn te linken aan niemand minder dan Britney Spears. En dan zeggen ze dat Avengers: Endgame de meest ambitieuze crossover in history was.

Wat is Tiger King?

De docu-serie was eerst bedoeld als een kijkje achter de schermen bij een tijgerreservaat, maar wat er tijdens de opnames van de serie allemaal gebeurde had niemand – vooral de makers van de serie – voor mogelijk gehouden. Ze kwamen precies op de juiste tijd het leven van Joseph Schreibvogel (aka Joe Exotic, aka Tiger King) binnen. En geloof ons: het is heel erg de moeite waard om hier zeven uur van je leven aan te te besteden.

Bekijk ook: de trailer van Tiger King

Doc Antle bij Britney Spears

Het is één van de meest memorabele en iconische momenten uit de popgeschiedenis. Britney Spears' stomende uitvoering van I'm A Slave For You op de MTV Video Music Awards in 2001. Je weet wel, met die slang, en dat gehijg. We waren er allemaal zó van onder de indruk dat we compleet hadden gemist dat er ook een whole-ass tijger op het podium stond. En wie stond er naast die tijger? *CSI enhance op foto* Doc. Antle.

Doc Antle met Britney Spears
Jeff KravitzGetty Images
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk het volledige optreden hieronder, waarin we Doc Antle meerdere keren voorbij zien komen:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britney Spears en Carole Baskin

En daar houdt het niet op: Britney zat bij de VMA's van 2002 (dus een jaar later) náást Carole Baskin in het publiek. Kan iemand dit even heel snel uitleggen? We want answers, Britney!

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder