Yes! Mocro Maffia krijgt een derde seizoen

Seizoen twee was een ongekend succes

mocro maffia
Marc de Groot

Lekker nieuws over Mocro Maffia! De cover-sterren van ons gloednieuwe Crime Issue keren terug voor derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, was een enorm succes: het werd zelfs de best bekeken scripted serie bij Videoland tot nu toe.

Seizoen drie van Mocro Maffia

Creatief Producent Achmed Akkabi, die ook de rol van Jaouad 'De Paus' speelt, laat weten dat er een enorme vraag was naar nóg een seizoen Mocro Maffia: "Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!"

Bekijk ook: Glamour spreekt de cast van Mocro Maffia

Waar ging seizoen 2 van Mocro Maffia over?

Als je nog niet bij-gebinget bent: seizoen twee van Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: "Waar is Romano?" De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden. Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mocro Maffia